Κόσμος

Τον χάσαμε τον πρίγκιπα Χάρι! Η Meghan Markle γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Φαίνεται πως οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle να αρραβωνιάζονται θα επιβεβαιωθούν σε λίγο καιρό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε τη Meghan Markle στη βασίλισσα Ελισάβετ την περασμένη Πέμπτη. Οι τρεις τους πέρασαν μια ώρα μαζί στο παλάτι και συγκεκριμένα στο ιδιωτικό καθιστικό της βασίλισσας. Μια κίνηση που έρχεται να ενισχύσει τις φήμες για επικείμενο αρραβώνα τους.

Από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε ανακοίνωση πριν από 11 μήνες όταν αισθάνθηκε ότι τα media ήταν ασφυκτικά για τη Meghan Markle, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι πολύ προσεκτικά όταν σχολιάζουν την προσωπική του ζωή.

Ο πρίγκιπας Χάρι όμως φαίνεται να το πηγαίνει πολύ σοβαρά με τη Meghan Markle. Για αυτό και ήθελε να γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η σχέση τους μετρά μόλις 18 μήνες και οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση στα Invictus Games στο Τορόντο.

MEGHANMARKLE

Η συνάντηση ανάμεσα σε πρίγκιπα Χάρι, Meghan Markle και βασίλισσα Ελισάβετ ήταν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Dailymail, σκόπιμα άτυπη. Ήταν έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλο άγχος για τη Meghan Markle. Αλλά και για να αποφευχθεί ότι θα διαδοθεί στο παλάτι.

Αφού έφτασαν στην εσωτερική αυλή, πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle μπήκαν στο ιδιωτικό καθιστικό της βασίλισσας Ελισάβετ. Η βασίλισσα είχε επιστρέψει από τις διακοπές της στο κάστρο Balmoral δύο μέρες νωρίτερα.

Από τη συνάντηση έλειπε ο πρίγκιπας Φίλιππος που βρισκόταν στο Sandringham. Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle έφτασαν εγκαίρως για το τσάι γύρω στις 5 μ.μ. Είναι από τις αγαπημένες ώρες της μέρας για τη βασίλισσα Ελισάβετ που της αρέσει να περνά χρόνο με τα εγγόνια της.

H Meghan Markle δήλωσε ανοιχτά την αγάπη της

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είχε μιλήσει στη βασίλισσα Ελισάβετ για την κατά 3 χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό. Είχε προετοιμάσει το έδαφος για συνάντησή τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Balmoral.

Ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να είναι εντυπωσιασμένος από την Αμερικανίδα ηθοποιό, με τη δούκισσα της Κορνουάλης να λέει σε μέλος του προσωπικού ότι ήταν πολύ όμορφη και ευχάριστη. Κάτι που εξηγούσε και ο πρίγκιπας Χάρι για τη διάσημη ηθοποιό. Μετά τις σχέσεις του με την Chelsy Dave και την ηθοποιό Cressida Bonas, οι φίλοι του αναφέρουν ότι είναι η πρώτη του ώριμη αγάπη.

Σίγουρα δεν ακολουθούν το πρότυπο των παραδοσιακών βασιλικών ειδυλλίων. Μόλις τον περασμένο μήνα η Meghan Markle πήρε την ασυνήθιστη πρωτοβουλία να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για τον πρίγκιπα Χάρι. “Είμαστε ζευγάρι, είμαστε ερωτευμένοι” δήλωσε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν αλλάζει τα δεδομένα στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν κερδίζει έδαφος, οι αντίπαλοί του ανησυχούν
Για τους αντιπάλους της Τεχεράνης μοιάζει περισσότερο με την «κατάρα του αιώνα» - «Πήγαμε να ανατρέψουμε το καθεστώς και καταλήξαμε με την Ουάσιγκτον να παρέχει ουσιαστικά νομιμότητα» τονίζει Ισραηλινός αναλυτής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
Ομάν: «διπρόσωπο ή ουδέτερο»; – Πώς η «Ελβετία της Μέσης Ανατολής» προκάλεσε την οργή του Τραμπ και «γλίτωσε» από το Ιράν
Ο ουδέτερος τόνος είχε το κόστος του για τη Μουσκάτ - Οι ΗΠΑ απαίτησαν υποστήριξη από τους συμμάχους τους στον Κόλπο, οι οποίοι δέχονταν σφοδρές επιθέσεις από το Ιράν, με το Ομάν να είναι η λιγότερο πληγείσα χώρα
Ντόναλντ Τραμπ
Η Ρωσία υπόσχεται «σκληρά» αντίποινα για τον βομβαρδισμό διυλιστηρίου – «Αν καεί η Ουκρανία, θα καεί και η Μόσχα» λέει ο Ζελένσκι
Δεν είναι σίγουρο πώς θα αντιδράσει η Ρωσία, αλλά οι δυνάμεις της έχουν βομβαρδίσει συχνά πολιτικούς στόχους σε πόλεις της Ουκρανίας με βαλλιστικούς πυραύλους και drones από την αρχή του πολέμου
Μόσχα
Ο Μακρόν προτρέπει τον Νετανιάχου να επιδείξει «υπευθυνότητα και ορθολογισμό» – Απόφαση «αυθορμητισμού» η συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
Είπε ότι θα επιδιώξει εκ νέου να κινητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα για «να βοηθήσει τον στρατό του Λιβάνου να ανακτήσει τον έλεγχο της επικράτειάς του»
SIMON WOHLFAHRT
Το μνημόνιο ΗΠΑ – Ιράν χρειάζεται «νικητή»: «Ο απελπισμένος Τραμπ πίεσε για υπογραφή», τονίζει ο Χαμενεΐ – «Επιτυχία μας η συμφωνία», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος
Κόντρα για το ποιος βγήκε κερδισμένος από τη συμφωνία έχει ξεκινήσει κυρίως μέσα από αναρτήσεις μεταξύ της Τεχεράνης και των ΗΠΑ
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ / Hamid Forootan / ISNA / WANA (West Asia News Agency) via REUTERS