Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τον χώρισε για το φάντασμα που τον ακολουθούσε μετά τον εξορκισμό!

Τον χώρισε για το φάντασμα που τον ακολουθούσε μετά τον εξορκισμό!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ήταν πριν λίγο καιρό που ο 37χρονος Ed Booker αποφάσισε να πάρει μέρος σε τελετουργικό για να απαλλαγεί από τα κακά πνεύματα σπίτι του.

Δεν μπορούσε να φανταστεί τις τρομακτικές συνέπειες που θα είχε τελικά κάτι τέτοιο στη ζωή του. Υποστηρίζει ότι η υγεία του άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα, ενώ συνέβαιναν διάφορα ανεξήγητα πράγματα στη ζωή του.

Κατάφερε μάλιστα να απαθανατίσει το απειλητικό φάντασμα που τον ακολούθησε σπίτι του και κρυβόταν σε έναν σκοτεινό διάδρομο. Η κοπέλα του δεν άντεξε όσα συνέβαιναν σπίτι τους στο Worthing του West Sussex όπως υποστήριξε.

“Αυτό το φάντασμα καταστρέφει τη ζωή μου. Επιτέθηκε στην πρώην μου και κατέρρευσε. Κάλεσα μέντιουμ και επιτέθηκε και σε αυτά.

Ξύπνησα με γρατζουνιές στο χέρι μου. Νιώθω ότι διατρέχω πραγματικό κίνδυνο. Καταστράφηκε η σχέση μου και επιδεινώθηκε η υγεία μου.

Δεν ξέρω γιατί φαίνεται να με θέλει. Οι άνθρωποι μου λένε ότι δεν είναι διαβολικό το διαμέρισμα αλλά εγώ. Είναι συνδεδεμένο με σένα”.

Το μεταφυσικό πάντα προσέλκυε το ενδιαφέρον του και είχε πάρει μέρος σε αρκετούς εξορκισμούς ως μέλος ομάδας κυνηγών φαντασμάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα κυνηγών φαντασμάτων κλήθηκε να απελευθερώσει το σπίτι μιας οικογένειας από τις σκοτεινές δυνάμεις που βασάνιζαν τον έφηβο γιο και τους φίλους του.

Το φάντσμα του άλλαξε τη ζωή

“Δεν μας άρεσε με το που περάσαμε την πόρτα. Ακόμα και οι σκεπτικιστές της ομάδας δεν ήθελαν να μπουν. Υπήρχαν πολλά πνεύματα εκεί, όλα πολύ αρνητικά.

Αυτή η φιγούρα τότε ήρθε γύρω μας. Ήταν ντυμένη στα μαύρα, με ένα μεγάλο καπέλο και φτυάρι στον ώμο. Μας κοίταζε απλά και χαμογελούσε. Ήταν πραγματικά τρομακτική εμπειρία.

Ποτέ δεν ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο αλλά είναι αληθινό και μπορεί να συμβεί”.

Τις επόμενες μέρες ξεκίνησε ο δικός του εφιάλτης. “Οι φίλοι μου άρχισαν να βλέπουν μια ψηλή, σκοτεινή φιγούρα στο παρασκήνιο. Άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτα για αυτό άρχισαν να μου το περιγράφουν λεπτομερώς. Είχαν αρχίσει να φρικάρουν.

Μετά άρχισα να νιώθω άρρωστος. Άλλαξε η συμπεριφορά μου. Ένιωθα πεσμένος, καταθλιπτικός, θυμωμένος”.

Έκτοτε αισθάνεται να τον βασανίζει το τρομακτικό πνεύμα. Υποστηρίζει ότι ξυπνούσε με περίεργες γρατζουνιές στο σώμα του.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις