Κόσμος

Τουλάχιστον 17 μετανάστες πνίγηκαν σε ναυάγιο στα ανοιχτά της Τυνησίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον 17 Αφρικανοί μετανάστες πνίγηκαν σε ένα ναυάγιο στα ανοικτά της Τυνησίας κατά την απόπειρά τους να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο από τη Λιβύη προς την Ιταλία, ανακοίνωσε σήμερα η τυνησιακή Ερυθρά Ημισέληνος.

Η ακτοφυλακή της Τυνησίας διέσωσε δύο γυναίκες από τη Νιγηρία στα χωρικά ύδατα της νότιας πόλης Ζαρζίς, δήλωσε στο Reuters ο αξιωματούχος της Ερυθράς Ημισελήνου, Μόνγκι Σλιμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις νεκροί όταν ελικόπτερο του NBC συνετρίβη ενώ κάλυπτε θανατηφόρο τροχαίο στο Λος Άντζελες
Η παρουσιάστρια του NBC4 Κολίν Γουίλιαμς, εμφανώς συγκλονισμένη και με δάκρυα στα μάτια, είπε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης: «Χάσαμε την επαφή με τους ανθρώπους μας»
Λος Άντζελες: Τρεις νεκροί όταν ελικόπτερο του NBC συνετρίβη ενώ κάλυπτε πολύνεκρο τροχαίο
Νέο «μπλόκο» στον Τραμπ: Δικαστήριο απαγόρευσε να μπει το όνομά του στο Κέντρο Κένεντι
Ομοσπονδιακός δικαστής έκρινε ότι απαιτείται η έγκριση του Κογκρέσου για την τοποθέτηση επιγραφών - Είχε ήδη διατάξει να αφαιρεθεί το όνομα του Αμερικανού προέδρου από την πρόσοψη
FILE - A woman walks outside The John F. Kennedy Memorial Center for the Performing Arts, Feb. 2, 2026 in Washington.