Κόσμος

Τουρκία: 65 θάνατοι και 1.692 κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Τουρκία αυξήθηκε κατά 1.692 τις προηγούμενες 24 ώρες φθάνοντας τα 306.302 συνολικά, ενημέρωσε χθες Τρίτη το τουρκικό υπουργείο Υγείας.

Το ίδιο διάστημα, άλλοι 65 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα να φθάνει τους 7.639 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.

Από την άλλη πλευρά, 1.261 άνθρωποι κρίθηκε ότι αποθεραπεύτηκαν το προηγούμενο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των τούρκων πολιτών οι οποίοι έχουν αναρρώσει να ανέρχεται σε 269.696 αφότου η πανδημία επιβεβαιώθηκε πως άρχισε να εξαπλώνεται στην τουρκική επικράτεια την 11η Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Η Κούβα αποδέχθηκε αμερικανική βοήθεια 100 εκατ. δολαρίων – Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλλουμε αλλαγή
Ο Ρούμπιο που έχει καταγωγή από την Κούβα και αντιτίθεται στην κομμουνιστική κυβέρνηση του νησιού, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ελπίζουν να αποφύγουν τη χρήση βίας και σημείωσε ότι προτιμούν «μια διπλωματική λύση»
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο
Πολιτική θύελλα στην Τουρκία μετά την καθαίρεση του Οζγκιούρ Οζέλ: Δεν παραδίδει την ηγεσία του CHP και καλεί σε «αντίσταση» – «Δεν πάω πουθενά»
Ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης μιλά για «απόπειρα πραξικοπήματος» κατά του κόμματος και προαναγγέλλει μαζικές κινητοποιήσεις - Την ηγεσία αναλαμβάνει ξανά ο τέως πρόεδρος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ