Κόσμος

Τουρκία: 9.537 νέα κρούσματα κορονοϊού και 181 νεκροί σε 24 ώρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τουρκία κατέγραψε 9.537 νέα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, αριθμός που αυξάνει σε 2.317,118 τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα.

Οι αρχές ανακοίνωσαν επίσης 181 θανάτους που οφείλονται στην COVID-19 το ίδιο χρονικό διάστημα. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τη νόσο ανέρχεται πλέον σε 22.631.

Η Τουρκία έχει επιβάλει απαγόρευση της κυκλοφορίας τις καθημερινές το απόγευμα και καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για περισσότερο από ένα μήνα σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας έχει οδηγήσει σε μια μείωση του αριθμού των ημερήσιων κρουσμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Η Κούβα αποδέχθηκε αμερικανική βοήθεια 100 εκατ. δολαρίων – Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλλουμε αλλαγή
Ο Ρούμπιο που έχει καταγωγή από την Κούβα και αντιτίθεται στην κομμουνιστική κυβέρνηση του νησιού, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ελπίζουν να αποφύγουν τη χρήση βίας και σημείωσε ότι προτιμούν «μια διπλωματική λύση»
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο
Πολιτική θύελλα στην Τουρκία μετά την καθαίρεση του Οζγκιούρ Οζέλ: Δεν παραδίδει την ηγεσία του CHP και καλεί σε «αντίσταση» – «Δεν πάω πουθενά»
Ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης μιλά για «απόπειρα πραξικοπήματος» κατά του κόμματος και προαναγγέλλει μαζικές κινητοποιήσεις - Την ηγεσία αναλαμβάνει ξανά ο τέως πρόεδρος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ