Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τουρκία: 98χρονη γιαγιά φιλά το χέρι του Ταγίπ Ερντογάν και του λέει «μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Τουρκία: 98χρονη γιαγιά φιλά το χέρι του Ταγίπ Ερντογάν και του λέει «μαζί σου μέχρι τον τάφο»

«Παραμιλάει» όλη η Τουρκία στη «σκιά» ενός βίντεο που δείχνει μία γιαγιά να φιλάει το χέρι του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντάς του «μαζί σου μέχρι τον τάφο».

Η γιαγιά ηλικίας 98 ετών δήλωσε τη λατρεία της στο πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που η ακρίβεια «γονατίζει» την Τουρκία κι ενώ εκατομμύρια ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες την προσεχή Κυριακή (31.03.24) για τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα, που αναμένεται να τεστάρουν τη δημοτικότητατ του Τούρκου προέδρου.

«20 χρόνια είμαι δίπλα σου, είμαι μαζί σου… Έδωσα τη ζωή μου», ακούγεται να λέει η γιαγιά στο viral video, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (28.03.24).

«Κύριε πρόεδρε, στις προηγούμενες εκλογές ήταν μαζί μας στον προεκλογικό αγώνα. Έπεσε, τρεις μήνες την είχαμε στο νοσοκομείο» ενημερώνει τον Ερντογάν συνεργάτης του.

«Εμείς θα κάνουμε αυτό που μας αναλογεί. Τουνά! Τη μητέρα μου θα τη βοηθάς μέχρι θανάτου», προσθέτει ο Ερντογάν.

 

Με το βλέμμα στις κάλπες της Κυριακής ο Ερντογάν προσβλέπει σε μια ακόμη κρίσιμη νίκη.

Εκλεκτός του προέδρου για την μάχη απέναντι στον νυν δήμαρχο Εκρέμ Ιμάμογλου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) είναι ο Μουράτ Κουρούμ – πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις