Κόσμος

Τουρκία: Φωτιά σε διαμέρισμα – Κάηκαν ζωντανά οχτώ παιδιά και μία γυναίκα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οχτώ παιδιά και μία γυναίκα βρήκαν τραγικό θάνατο σε διαμέρισμα της Προύσας στην Τουρκία, όταν ξέσπασε φωτιά πιθανότατα από σόμπα.

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στο διαμέρισμα που διέμεναν πρόσφυγες από τη Συρία. Εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι βρίσκονταν μια 31χρονη μητέρα με τα έξι παιδιά της ηλικίας 1 έως 11 ετών και δύο ανίψια της 10 και 11 ετών. 

Ο πατέρας των παιδιών απουσίαζε από το σπίτι και μόλις ξέσπασε η φωτιά έσπευσε στο σημείο για να σώσει την οικογένειά του. Μάταια όμως… Ο ίδιος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Η φωτιά ξέσπασε στις 23:00 το βράδυ. Προσπαθήσαμε να τους προσεγγίσουμε, όμως τα τέσσερα παιδιά ήταν ήδη νεκρά. Ήταν πολύ καλή οικογένεια και τα παιδιά πάντα έπαιζαν έξω», δήλωσε ένας γείτονας.

Η οικογένεια είχε έρθει στην Τουρκία από το Χαλέπι της Συρίας το 2017…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέξας: Βρέθηκαν έξι σοροί μέσα σε βαγόνι τρένου κοντά στα σύνορα με το Μεξικό – Εξετάζεται το ενδεχόμενο διακίνησης μεταναστών
Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει την ταυτότητα των θυμάτων ούτε από ποια χώρα προέρχονταν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν βρέθηκαν επιζώντες μέσα στο βαγόνι
Η σιδηροδρομική γέφυρα της Union Pacific International Railroad πίσω από συρματοπλέγματα στο Τέξας