Κόσμος

Τουρκία: «Η ελληνική ακτοφυλακή βύθισε σκάφος παράνομων μεταναστών – 6 νεκροί ανάμεσα τους και παιδιά»

Συνεχίζει την προπαγάνδα της η Τουρκία για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, με την τουρκική ακτοφυλακή να κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ότι βύθισαν σκάφος με αποτέλεσμα να χάσουν έξι άνθρωποι τη ζωή τους, εκ των οποίων τέσσερα παιδιά. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, το σκάφος επιχείρησε να φτάσει στη Λέσβο, αλλά βυθίστηκε από την ελληνική ακτοφυλακή και στα ανοιχτά του Τσανάκαλε διασώθηκαν 15 επιβαίνοντες – 8 ενήλικες και 7 παιδιά- ενώ 1 άνθρωπος αγνοείται. 

https://twitter.com/turkce/status/1573674252817289216?s=20&t=zN0tBktiO6UBJEfavLtLFw

“Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου συνεχίζονται με 1 ελικόπτερο, 3 σκάφη και 1 drone του Λιμενικού Σώματος”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

https://twitter.com/yirmidorttv/status/1573681913092399106?s=20&t=zN0tBktiO6UBJEfavLtLFw

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το BBC ζήτησε επίσημα συγγνώμη από τον Ντόναλντ Τραμπ για το μοντάζ στην ομιλία του
Είχαν συνδεθεί δύο τμήματα της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ κατά τρόπο που σχηματιζόταν η εντύπωση ότι παρακινούσε τους υποστηρικτές του να επιτεθούν στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021
BBC
Τέσσερις νεκροί από επίθεση αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σε σκάφος με ναρκωτικά στην Καραϊβική
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν αεροπορικές επιθέσεις σε Καραϊβική και Ειρηνικό εναντίον σκαφών που φέρονται να χρησιμοποιούνταν για διακίνηση ναρκωτικών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS