Κόσμος

Τουρκία κατά Μπραχρέιν για τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ

Το υπουργείο Εξωτερικών στην Τουρκία καταδίκασε έντονα σήμερα την απόφαση του Μπαχρέιν να εγκαθιδρύσει διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ.

Η Τουρκία θεωρεί πως η κίνηση αυτή θα προκαλέσει νέο πλήγμα στις προσπάθειες υπεράσπισης του παλαιστινιακού σκοπού.

«Θα ενθαρρύνει περαιτέρω το Ισραήλ να συνεχίσει τις παράνομες πρακτικές προς την Παλαιστίνη και τις προσπάθειές του να καταστήσει μόνιμη την κατοχή παλαιστινιακών εδαφών», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου.

Μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν κατέληξε σε συμφωνία με το Ισραήλ για την εξομάλυνση των σχέσεών τους, ανακοίνωσε χθες μέσω του Twitter ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διακήρυξη Ντόναλντ Τραμπ για την 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα εμπνέει τους υπερασπιστές της ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο
Ο Τραμπ επισήμανε ακόμη ότι η Ελλάδα «στέκεται στο πλευρό των ΗΠΑ», αναδεικνύοντας την κοινή προσήλωση στις δυτικές αξίες, στην ασφάλεια και στην ειρήνη
Ντόναλντ Τραμπ 5
Φρίκη στην Κένυα - 25 νήπια και 7 ενήλικες βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο, τα πτώματα ήταν διαμελισμένα
Το 2023, εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους - Είχαν ακολουθήσει το κήρυγμα επικεφαλής αίρεσης, ο οποίος τους προέτρεψε να νηστέψουν μέχρι θανάτου για «να συναντήσουν τον Ιησού»
Ομαδικός τάφος στην Κένυα