Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τουρκία: Κράξιμο στα social media για την σύζυγο κορυφαίου υπουργού!

Τουρκία: Κράξιμο στα social media για την σύζυγο κορυφαίου υπουργού!
Instagram

Σάλος στην Τουρκία από μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η γυναίκα του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας.

Η σύζυγος του υπουργού έχει γίνει αποδέκτης σκληρής κριτικής, επειδή στη φωτογραφία φαίνεται ένα νεαρό κορίτσι να της φιλάει το χέρι και εκείνη να της προσφέρει, χαμογελαστή, ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων…

Οι χρήστες των social media εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την επίδειξη πλουτισμού της Pervin Ersoy, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Τουρκία και του ισχυρισμού της κυβέρνησης Ερντογάν ότι εκπροσωπεί την εργατική τάξη.

Η φωτογραφία, που ήδη διαγράφηκε από το λογαριασμό της Τουρκάλας συζύγου του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, τραβήχτηκε στο Maxx Royal Kemert Resort πέντε αστέρων, ένα ξενοδοχείο στην τουρκική ριβιέρα που ανήκει στον σύζυγό της, υπουργό Mehmet Ersoy.

Η Pervin Ersoy προσπάθησε από τότε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι ήταν ένα αστείο, ισχυρισμό που δεν συμμερίζονται οι Τούρκοι χρήστες του Διαδικτύου σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα.

“Θα ήταν καλό να υπενθυμίσουμε στη σύζυγό σας ότι αντιπροσωπεύει το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον λαό”, έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

“Έλλειψη εθνικών αξιών”, τουΐταρε άλλος χρήστης.

“Ο Πρόεδρος Ερντογάν λέει ότι διεξάγει πόλεμο με το δολάριο”, έγραψε άλλος, μέλος του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, στο Twitter. “Είμαι έκπληκτος από αυτό που κάνετε”, κατέληξε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις