Κόσμος

Τουρκία: Νέα πυρά Χουλουσί Ακάρ κατά της Ελλάδας

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, «άνοιξε πυρ» κατά της Ελλάδας και σήμερα (12.12.2022), απειλώντας ανοιχτά τη χώρα μας. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Χουλουσί Ακάρ, ο Ελλάδα πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Τουρκίας για να έχει καλό μέλλον!

«Δεν είναι ποτέ δυνατό να επιτρέψουμε οποιοδήποτε τετελεσμένο γεγονός. Η προσδοκία μας είναι ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί να εγκαταλείψουν αμέσως την αδιάλλακτη και προκλητική στάση τους για εγχώριους πολιτικούς σκοπούς, να επικεντρωθούν στην επίλυση προβλημάτων μέσω του διαλόγου και να διδαχθούν από την ιστορία. Όσοι θέλουν το μέλλον τους να είναι καλό, πρέπει να απομακρυνθούν από τα λάθη του χθες και του σήμερα», απείλησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.

«Η Ελλάδα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να αυξήσει την ένταση με παράλογες, εκτός λογικής και παράνομες απαιτήσεις και αξιώσεις, με συνεχείς προβοκατόρικες ενέργειες και επιθετική ρητορική», είπε ο Χουλουσί Ακάρ.

Θυμίζουμε ότι σήμερα ο Νίκος Δένδιας έστειλε αυστηρό μήνυμα από τις Βρυξέλλες στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από τις χθεσινές απειλές του τελευταίου εναντίον της Ελλάδας. 

Θα χτυπήσουμε την Αθήνα με πύραυλο TAYFUN εάν συνεχίσουν να εξοπλίζουν τα νησιά, φέρεται να προειδοποίησε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Αν προσπαθείτε να αγοράσετε κάτι από την Αμερική για να το βάλετε στα νησιά, μια χώρα όπως η Τουρκία πρέπει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να… μαζεύει αχλάδια», προσέθεσε ο ίδιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκιές στο παρελθόν του Πάπα Λέοντα 14ου: Κατηγορίες για συγκάλυψη σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από ιερείς σε Σικάγο και Περού
«Η σιωπή είναι αμαρτία. Ο Ιησούς θέλει να σταματήσουμε αυτά τα πράγματα, όχι να δημιουργούμε έναν εύφορο κήπο όπου ανθίζει η σεξουαλική κακοποίηση», λέει ένα από τα θύματα
Ο νεοεκλεγείς Πάπας Λέων ΙΔ', Αμερικανός καρδινάλιος Robert Prevost
Ο συμβολισμός του κόκκινου στα άμφια του νέου Πάπα - Τι αποκαλύπτουν για την πολιτική του
H πρώτη αμφίεση ενός Πάπα λειτουργεί σαν «δήλωση προθέσεων» του, καθώς αποκαλύπτει την πνευματική του ταυτότητα, τις θεολογικές του προτεραιότητες και το ύφος ποιμαντορίας που θα ακολουθήσει
Ο Πάπας Λέων ο 14ος
Ο γκουρού επικοινωνίας του Τραμπ συνεργάζεται με τον Σαλί Μπερίσα για την ανατροπή του Έντι Ράμα - Αποκάλυψη Politico ενόψει των εκλογών στην Αλβανία
Ο Κρις ΛαΣιβίτα συνέβαλε στην επαναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο και τώρα συνεργάζεται με τον πρώην πρόεδρο της Αλβανίας
Κρις ΛαΤσιβίτα 2