Κόσμος

Τουρκία: Ουρές για μια φρατζόλα ψωμί ενώ στα κέντρα ανοίγουν 200 σαμπάνιες για τη Χούλια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί η τουρκική λίρα να καταρρέει και η οικονομία της Τουρκίας να προκαλεί ανησυχία, αφού ο κόσμος στήνεται σε ουρές για μια φρατζόλα ψωμί, ωστόσο κυβέρνηση και φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.

Μάλιστα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, ανέφερε σε δημοσίευμά της, ότι σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Τουρκία άνοιξαν 200 σαμπάνιες για χάρη της Χούλια, της γνωστής τραγουδίστριας-ηθοποιού της χώρας. Την ίδια ώρα, η κατάρρευση της τουρκικής λίρας αναγκάζει τον κόσμο να στήνεται σε ουρές για να αγοράσει μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.

Παράλληλα, όπως προέβαλε και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε σε μια δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της χώρας του. Όπως φαίνεται, ο Τούρκος πρόεδρος πορεύεται με την ίδια ατζέντα και δεν αλλάζει τίποτα στα θέματα της οικονομίας.

Η Τουρκία παρακολουθεί τις ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Τα τουρκικά μέσα αναφέρονται και στο γεγονός ότι η Τουρκία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη, κάνοντας λόγο για ένταση στα σύνορα.

Η εφημερίδα Sabah, μιλώντας για «ένταση στα σύνορα» κατηγορεί και την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε οπλαποθήκη των ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άσκηση «Θαλασσόλυκος»: Η Τουρκία βγάζει 100 πλοία και 50 αεροπλάνα σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα
Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ, «στόχος είναι να αξιολογηθεί η ετοιμότητα για την υπεράσπιση και την άμυνα της «Γαλάζιας Πατρίδας» έναντι των υφιστάμενων «κινδύνων ασφαλείας» στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο»
Τουρκική φρεγάτα
Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη για πρώτη φορά στη Βρετανία μετά τη μετακόμισή της – Σε παμπ με την Έλεν Ντε Τζένερις
Ανεπιθύμητη η Μέγκαν στους κοσμικούς κύκλους στα Cotswolds, όπου φαίνεται να μένουν με το πρίγκιπα Χάρι και τα δυο τους παιδιά - Ούτε το όνομά της δεν θέλουν να ακούν
Μέγκαν Μαρκλ
Ερντογάν: Ο Τραμπ είναι πολύτιμος φίλος – Να αφήσουμε πίσω τα εμπόδια στην αμυντική βιομηχανία
«Χάρη στη συμβολή του ειλικρινούς και εξαιρετικού διαλόγου που έχουμε με τον πολύτιμο φίλο μου, τον πρόεδρο Τραμπ, έχουμε σημειώσει και συνεχίζουμε να σημειώνουμε σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς των σχέσεών μας»
Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Απαρηγόρητη η Σίντι Κρόφορντ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του γιου της Πρίσλεϊ – «Ο χειρότερος εφιάλτης του γονιού»
Καρδιακή ανακοπή εξαιτίας της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών φαίνεται να υπέστη το 27χρονο μοντέλο που ξεψύχησε στις 20 Σεπτεμβρίου σε κέντρο αποκατάσταση στο Λος Άντζελες
Η Σίντι Κρόφορντ και ο Ράντε Γκέρμπερ αποχωρούν από τοπ σπίτι του γιου τους
Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Τουρκία: Ένας νεκρός μαθητής και πάνω από 8 τραυματίες - Ντοκουμέντο από το δρομολόγιο του 15χρονου δράστη
Ο δράστης αφού προσέγγισε το σχολείο στην περιοχή Τουργκούτλου και σκόρπισε τον θάνατο, τράπηκε σε φυγή - Αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν - Συμπλοκή μεταξύ γονιών και αστυνομικών στο σημείο
Ο δράστης των πυροβολισμών κρατώντας την καραμπίνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες