Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τουρκία: Ουρές για μια φρατζόλα ψωμί ενώ στα κέντρα ανοίγουν 200 σαμπάνιες για τη Χούλια

Τουρκία: Ουρές για μια φρατζόλα ψωμί ενώ στα κέντρα ανοίγουν 200 σαμπάνιες για τη Χούλια

Μπορεί η τουρκική λίρα να καταρρέει και η οικονομία της Τουρκίας να προκαλεί ανησυχία, αφού ο κόσμος στήνεται σε ουρές για μια φρατζόλα ψωμί, ωστόσο κυβέρνηση και φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.

Μάλιστα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, ανέφερε σε δημοσίευμά της, ότι σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Τουρκία άνοιξαν 200 σαμπάνιες για χάρη της Χούλια, της γνωστής τραγουδίστριας-ηθοποιού της χώρας. Την ίδια ώρα, η κατάρρευση της τουρκικής λίρας αναγκάζει τον κόσμο να στήνεται σε ουρές για να αγοράσει μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.

Παράλληλα, όπως προέβαλε και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε σε μια δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της χώρας του. Όπως φαίνεται, ο Τούρκος πρόεδρος πορεύεται με την ίδια ατζέντα και δεν αλλάζει τίποτα στα θέματα της οικονομίας.

Η Τουρκία παρακολουθεί τις ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Τα τουρκικά μέσα αναφέρονται και στο γεγονός ότι η Τουρκία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη, κάνοντας λόγο για ένταση στα σύνορα.

Η εφημερίδα Sabah, μιλώντας για «ένταση στα σύνορα» κατηγορεί και την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε οπλαποθήκη των ΗΠΑ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις