Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τουρκία: Σόου Ερντογάν με συνθήματα γηπέδου στην ανακοίνωση ότι η χώρα διαθέτει πλέον και αεροπλανοφόρο

Τουρκία: Σόου Ερντογάν με συνθήματα γηπέδου στην ανακοίνωση ότι η χώρα διαθέτει πλέον και αεροπλανοφόρο

Η Τουρκία διαθέτει πλέον στο οπλοστάσιό της και ένα αεροπλανοφόρο, κάτι που ανακοίνωσε επίσημα ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εν μέσω συνθημάτων γηπέδου σε μια προεκλογική συγκέντρωση σόου.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε επίσημα σε προεκλογική συγκέντρωση ότι ο στόλος της χώρας διαθέτει πλέον και ένα αεροπλανοφόρο, το οποίο θα μεταφέρει μη επανδρωμένα αεροσκάφη, επιθετικά ελικόπτερα, άρματα μάχης, αμφίβια τεθωρακισμένα και θα μπορεί να κάνει επιχειρήσεις αποβάσεων.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την ανακοίνωση για το αεροπλανοφόρο, μετέτρεψε την προεκλογική συγκέντρωση σε σόου και η κατάσταση θύμισε γήπεδο, καθώς ο πρόεδρος της Τουρκίας, άρχισε να φωνάζει μια ατάκα και ο κόσμος να απαντάει με το όνομά του.

DW: Τέλος εποχής για Ερντογάν; Ποιοι είναι οι σύμμαχοί του στις εκλογές στην Τουρκία

Όπως μετέδωσε σήμερα (10.4.2023) από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι από σήμερα η χώρα θα διαθέτει το δικό της αεροπλανοφόρο, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

https://twitter.com/Defence_Turk/status/1645213941180555265?s=20

«Σήμερα το τουρκικό ναυτικό θα αποκτήσει το αεροπλανοφόρο για επιχειρήσεις αποβάσεων. Θα μεταφέρει μη επανδρωμένα αεροσκάφη, επιθετικά ελικόπτερα, άρματα μάχης, αμφίβια τεθωρακισμένα», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αν θέλει ο Θεός εδώ στην περιοχή της Τούζλα θα παραδώσουμε στο Ναυτικό μας! Και με τη βοήθεια του Θεού σε αυτό το αεροπλανοφόρο μας θα προσγειωθούν τα επανδρωμένα μας αεροσκάφη όπως και τα μη επανδρωμένα μας αεροσκάφη. Αύριο θα είμαστε εκεί. Η Τουρκία από εδώ και πέρα διαθέτει και αεροπλανοφόρο», τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

 

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον κόσμο λέγοντας: «Αν κάνει κάτι…». Ο κόσμος απάντησε: «Το κάνει ο Ερντογάν»!

Ο Κιλιτσντάρογλου χρησιμοποιεί τα… κρεμμύδια για να χτυπήσει τον Ερντογάν στην προεκλογική του εκστρατεία

Αυτός ο… γηπεδικός διάλογος συνεχίστηκε για λίγο και τελείωσε με αποθέωση για τον Τούρκο πρόεδρο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις