Κόσμος

Τουρκία: Στις φλόγες ο κινητήρας επιβατικού αεροσκάφους ρωσικής κατασκευής μετά την προσγείωσή του στην Αντάλια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κινητήρας ενός ρωσικής κατασκευής επιβατικού αεροσκάφους Sukhoi Superjet τυλίχθηκε στις φλόγες απόψε 24.11.2024 μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Αντάλια, στην Τουρκία, ανέφερε ο ιστότοπος Airport Haber.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ιστότοπο δείχνει τις ομάδες αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων του αεροδρομίου της Τουρκίας να σπεύδουν στο σημείο, ενώ φλόγες και καπνός βγαίνουν από τον κινητήρα του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, το αεροσκάφος είναι ένα Sukhoi Superjet με δυνατότητα μεταφοράς 100 επιβατών και προερχόταν από το θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.

Κατά πληροφορίες το αεροσκάφος μετέφερε άνω των 70 επιβατών, ωστόσο δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν εσπευσμένα μεν, αλλά με ασφάλεια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον κινητήρα του αεροσκάφους κατασβέσθηκε από το προσωπικό του αεροδρομίου, αλλά και τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Με βάση τον ιστότοπο του αεροδρομίου, ένα αεροσκάφος της εταιρείας Azimuth Airlines που είχε αναχωρήσει από το Σότσι προσγειώθηκε στις 20.25 (ώρα Ελλάδας).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια σε φοιτητικές διαδηλώσεις – Πέταξαν πέτρες και τσιμεντόλιθους στο υπουργείο Παιδείας
Ένταση στα Τίρανα με δακρυγόνα, νερό υπό πίεση και προσαγωγές - Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το κόστος σπουδών και τις συνθήκες στα πανεπιστήμια, ενώ η κυβέρνηση καταδικάζει τη βία
Hooded protesters try to break through a gate at the Education Ministry as the Albanian word "Resign" is displayed on a wall during clashes in Tirana, Albania, Tuesday, Oct. 13, 2026, joining a demonstration organized by the Flamingo protest movement demanding the resignation of Prime Minister Edi Rama.
Ισόβια στον άνδρα που έστησε τη δολοφονία του Τούπακ – Δικαίωση μετά από 30 χρόνια
Ο Ντουέιν «Κίφι Ντι» Ντέιβις καταδικάστηκε για τη δολοφονία του θρυλικού ράπερ στο Λας Βέγκας - «Χρειαστήκαμε 30 χρόνια, αλλά σήμερα θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας», είπε η δικαστής
Duane Davis, right, arrives for a sentencing hearing after his murder conviction in the death of rapper Tupac Shakur on Tuesday, Oct. 13, 2026, in Las Vegas.
Τουρκία: Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον Αμερικανό πρέσβη Τομ Μπάρακ – «Διπλωματική ντροπή χωρίς προηγούμενο»
Στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, με αιχμές για τις συναντήσεις του στην Κωνσταντινούπολη, τη διαμονή του εκτός πρωτεύουσας και τον ρόλο του στη Μέση Ανατολή
Tom Barrack, the U.S. ambassador to Turkey and special presidential envoy to Syria and Iraq, speaks at the U.S. Iraq Business Summit at the U.S. Chamber of Commerce, Friday, July 17, 2026, in Washington.
CNN: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν είχε καμία πρόθεση να παραιτηθεί – Οι επαφές με συμμάχους και οι διαβεβαιώσεις
Το Σαββατοκύριακο είχε μεταφέρει σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν θα αποπεμπόταν από τη θέση της πρέσβειρας στην Ελλάδα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ