Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τουρκία: Στο κάδρο ο Ερντογάν με νέο τραγούδι για τον κορονοϊό – Οργή από τους οπαδούς του

Τουρκία: Στο κάδρο ο Ερντογάν με νέο τραγούδι για τον κορονοϊό  – Οργή από τους οπαδούς του

Στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την θητεία του ως πρόεδρος της Τουρκίας φαίνεται ότι παραπέμπουν οι στίχοι ενός νέου τραγουδιού, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στη γείτονα και κάνει πάταγο. Το τραγούδι, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, αναφέρεται στον κορονοϊό, πολλοί όμως υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως να είναι και ένα μήνυμα εν όψει των προεδρικών εκλογών. 

«Το παράκανες, πραγματικά σε βαρεθήκαμε. Δε σταμάτησες ούτε λεπτό. Φτάνει πια πνιγόμαστε», είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού του Ταρκάν, ο οποίος είναι ίνδαλμα της νεολαίας στην Τουρκία. Ο καλλιτέχνης, που ερμηνεύει το Geççek Şimdi Yayında, δηλώνει πως το τραγούδι έχει γραφτεί για τον κορονοϊό. Οι οπαδοί όμως του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν άλλη άποψη, με μερικούς να κάνουν λόγο για «τραγούδι – παραγγελία από το εξωτερικό για να ρίξουν τον Τούρκο πρόεδρο» και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Το τραγούδι πάντως έχει γίνει ήδη viral στα social media και το μόνο σίγουρο είναι ότι εν όψει των προεδρικών εκλογών δεν θα περάσει απαρατήρητο…

Δείτε το τραγούδι:

Οι στίχοι του τραγουδιού:

«Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά. Το παράκανες, πραγματικά σε βαρεθήκαμε. Δε σταμάτησες ούτε λεπτό. Φτάνει πια πνιγόμαστε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας. Κάναμε υπομονή, είπαμε πως κάτι καλό ίσως βγει, βγάλαμε και πολλά συμπεράσματα. Όμως φτάνει πια! Το καταλάβαμε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας! Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά…» 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις