Κόσμος

Τουρκία: Το πρώτο πλοίο με σιτηρά μπορεί να αναχωρήσει από την Ουκρανία τη Δευτέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πιθανότητα το πρώτο πλοίο εξαγωγής σιτηρών να αναχωρήσει από τα λιμάνια της Ουκρανίας αύριο Δευτέρα είναι μεγάλη. Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν…

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kanal 7, ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε ότι το κοινό συντονιστικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη πιθανότατα θα ολοκληρώσει τις τελικές εργασίες στα δρομολόγια εξαγωγής πολύ σύντομα.

Ο ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες ουκρανικές γεωργικές εταιρείες σκοτώθηκε σε ρωσικό βομβαρδισμό

Την ίδια ώρα, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες ουκρανικές γεωργικές εταιρείες, της Nibulon, ο Ολεκσέι Βαντατούρσκι και η σύζυγός του σκοτώθηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό στην περιοχή Μικολάιφ, δήλωσε σήμερα ο τοπικός κυβερνήτης Βιτάλι Κιμ.

Ο κυβερνήτης είπε στο Telegram ότι το ζευγάρι σκοτώθηκε στο σπίτι του στην πόλη Μικολάιφ, η οποία βομβαρδίστηκε τη νύχτα και το πρωί της Κυριακής.

Η Nibulon, η οποία έχει την έδρα της στο Μικολάιφ, ειδικεύεται στην παραγωγή και εξαγωγή σιτηρών, κριθαριού και αραβόσιτου και διαθέτει δικό της στόλο και ναυπηγείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν έκλεισε ξανά τα Στενά του Ορμούζ και χτύπησε πλοίο με σημαία Κύπρου, αγνοείται ναυτικός – Με μπαράζ βομβαρδισμών απάντησαν οι ΗΠΑ
Το υπό κυπριακή σημαία M/V GFS Galaxy υπέστη σοβαρές ζημιές και ξέσπασε φωτιά - Το Ιράν χτύπησε και δεύτερο πλοίο - Συναγερμός για επιθέσεις σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ και Μπαχρέιν
Στενά του Ορμούζ
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
17