Κόσμος

Τουρκικό ρεσάλτο σε κυπριακό αλιευτικό

Ένα ρεσάλτο από τις δυνάμεις των Κατεχόμενων έγινε 20 ν.μ. από το λιμάνι του Αποστόλου Ανδρεά σε κυπριακό αλιευτικό.

Οι Τούρκοι ανέβηκαν πάνω στο αλιευτικό ανέκριναν για πολύ ώρα το πλήρωμά του. Ρώτησαν τον καπετάνιο γιατί υπήρχαν τόσες κεραίες πάνω στο αλιευτικό και βγήκαν πάνω στο πιλοτήριο και αποσύνδεσαν τα καλώδια των ηλεκτρονικών συστημάτων. Τους είπε ότι το σημείο που αλιεύουν είναι τουρκική ΑΟΖ. Τους ρυμούλκησαν μέχρι τα 8 ν.μ. Στο ίδιο σημείο βρισκόταν κι ένα ιταλικό αλιευτικό το οποίο δεν το πείραξαν οι Τούρκοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέες απειλές Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» – Στέλνει αντιπροσωπεία στο Πακιστάν
Έσπευσε να σημειώσει πως: «Οι εκπρόσωποί μου πηγαίνουν στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν - Θα είναι εκεί αύριο το βράδυ, για διαπραγματεύσεις» - «Αν δεν δεχθούν τη συμφωνία, θα τους καταστρέψουμε»
Ντόναλντ Τραμπ 13
Μαλαισία: Καταστροφική φωτιά έκαψε πάνω από 1.000 σπίτια και εκτόπισε χιλιάδες κατοίκους
Εκδηλώθηκε σε ένα χωριό χτισμένο σε πασσάλους στην περιοχή Σαντακάν, όπου πολλά ξύλινα σπίτια στοιβάζονται το ένα δίπλα στο άλλο και διαμένουν ορισμένοι από τους φτωχότερους κατοίκους της χώρας
Μαλαισία: Καταστροφική φωτιά έκαψε πάνω από 1.000 σπίτια και εκτόπισε χιλιάδες κατοίκους