Κόσμος

Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι με τσιρότα στο στόμα – Καταγγέλλουν όργιο λογοκρισίας από την «ψευτοκυβέρνηση»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μονωτική ταινία στα στόματά τους προσήλθαν στη Βουλή του «ψευδοκράτους» Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι. Διαμαρτύρονται για σειρά νομοσχεδίων της «ψευδοκυβέρνησης», που προωθούνται έπειτα από οδηγίες της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Τουρκοκυπρίων Δημοσιογράφων ξεκίνησε διαμαρτυρία στο κοινοβούλιο της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας  Κύπρου» κατά των «αντιδημοκρατικών νόμων που επιβάλλονται βάσει του νέου πρωτοκόλλου με την Τουρκία».

Με οδηγίες της Άγκυρας, το «ψευδοκράτος» επιχειρεί να ποινικοποιήσει την «προσβολή» στο πρόσωπο του «προέδρου» ή την προσβολή της «μητέρας πατρίδας Τουρκίας».

Αντιδρώντας στις προωθούμενες απαγορεύσεις, Τουρκοκύπριοι δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν την εμφάνισή τους στην «ψευδοβουλή», έχοντας καλυμμένα τα χείλη τους με μαύρη κολλητική ταινία.

Δείτε αναρτήσεις στο twitter:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Χάρι δεν το βάζει κάτω – Με δημόσιες εμφανίσεις σε Βρετανία και ΗΠΑ απαντά στον Κάρολο μετά το «ιδιώτες πολίτες»
Χάρι και Μέγκαν δεν αποδέχονται τη θέση του βασιλιά ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από την εποχή του «Megxit» και θέλουν να θεωρούνται «δημόσια πρόσωπα» στη Βρετανία
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Τι σημαίνει για τη διαδοχή του Κιμ Γιονγκ Ουν η αποκάλυψη για «μυστικό» αδελφό ή αδελφή της Κιμ Τζου Ε
Η Κιμ Τζου Ε θεωρείται η επικρατέστερη διάδοχος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, όμως η αποκάλυψη για ένα ακόμη παιδί της οικογένειας επαναφέρει τα ερωτήματα για το μέλλον της δυναστείας της Πιονγκγιάνγκ
Η Κιμ Τζου Ε με τον πατέρα της Κιμ Γιονγκ Ουν