Κόσμος

Τουρμπίνα αεροπλάνου ρούφηξε άνθρωπο στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο

Ο άνδρας έτρεχε πίσω από το αεροπλάνο = Έκλεισε για περίπου μια ώρα το αεροδρόμιο

Ένας άνδρας έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Όριο Αλ Σέριο του Μπέργκαμο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε καταφέρει να μπει στον διάδρομο προσγείωσης και είχε αρχίσει να τρέχει προς την κατεύθυνση αεροπλάνου που είχε ξεκινήσει την τροχοδρόμηση.

Ο κινητήρας του αεροπλάνου φέρεται να «ρούφηξε» τον άτυχο άνδρα, κάτι που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να μην ήταν επιβάτης ή εργαζόμενος στον αερολιμένα.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν. 

Oι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για αυτοκτονία.

Το αεροσκάφος, ένα Airbus A312, ανήκει στην εταιρία Volotea και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τις Αστούριες της βόρειας Ισπανίας. Μετά το τραγικό συμβάν το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο παρέμεινε κλειστό για μια περίπου ώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο στρατός του Ισραήλ αποσύρεται από τμήματα της Γάζας και Παλαιστίνιοι επιστρέφουν μαζικά - Σε ισχύ η συμφωνία για ειρήνη
Ο ραδιοφωνικός σταθμός του ισραηλινού στρατού μετέδωσε ότι θα απελευθερωθούν 11 φυλακισμένα μέλη της Χαμάς - «Οι όμηροί μας θα επιστρέψουν» λέει ο Νετανιάχου
Παλαιστίνιοι επιστρέφουν στα βόρεια της Γάζας 3