Κόσμος

Τους έπεσε το φίδι στο κεφάλι και οι βουλευτές άρχισαν να τρέχουν!

Σε φυγή τράπηκαν οι βουλευτές περιφερειακού κοινοβουλίου της νοτιοδυτικής Νιγηρίας όταν ένα φίδι έπεσε από το ταβάνι και τώρα δηλώνουν ότι δεν θα επιστρέψουν ξανά στο κτίριο έως ότου είναι ασφαλές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Την ώρα που αρχίζαμε τη σύνοδο της ολομέλειας, εμφανίστηκε ένα μεγάλο φίδι. Αυτό προκάλεσε αναστάτωση στη συνεδρίασή μας και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε βιαστικά τον χώρο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου της πολιτείας του Όντο, ο Ολουγκμπένγκα Ομόλε.

Ο πύθωνας, διευκρίνισε ο ίδιος, έπεσε χθες από την οροφή του κτιρίου μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου και δεν τραυμάτισε κανέναν προτού το σκοτώσουν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το περιστατικό αυτό οφείλεται στη φθορά των εγκαταστάσεων του περιφερειακού κοινοβουλίου και στην έλλειψη χρημάτων για τη συντήρησή του.

fidinighria

“Η αίθουσα αυτή δεν παρέχει πλέον την απαραίτητη ασφάλεια για το νομοθετικό έργο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε μέχρι νεωτέρας τις συνεδριάσεις μας. Το κοινοβουλευτικό έργο διακόπτεται επ’αόριστον”, σημείωσε.

Οι βουλευτές θα συναντηθούν εξάλλου με τον κυβερνήτη της πολιτείας Όντο Ροτίμι Ακερεντόλου και θα αξιώσουν να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Το περιφερειακό κοινοβούλιο δεν θα συνέλθει έως ότου γίνουν πλήρεις εργασίες απολύμανσης, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα: 30 χρόνια φυλακή στον πρώην πρόεδρο Γιουν Σουκ Γέολ για τα drones που έστειλε στη Βόρεια Κορέα το 2024
Ο 65χρονος πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας είχε ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη τον Φεβρουάριο επειδή αποπειράθηκε να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο και έστειλε τον στρατό στο κοινοβούλιο
Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν
Φρίκη από τη δολοφονία τριών παιδιών από τη μητέρα τους στη Μασαχουσέτη: «Έσφιγγε με λάστιχα γυμναστικής τον λαιμό τους»
Η υπεράσπιση δεν αμφισβητεί ότι η Κλάνσι σκότωσε τα παιδιά της, αλλά υποστηρίζει ότι έπασχε από σοβαρή επιλόχεια ψύχωση και βρισκόταν υπό ισχυρή φαρμακευτική αγωγή
Η Λίντσεϊ Κλάνσι