Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Του έκοψε το αυτί πάνω στον τσακωμό για τον Τραμπ! [vid]

Του έκοψε το αυτί πάνω στον τσακωμό για τον Τραμπ! [vid]

Η αντιπαράθεση δύο αντρών για τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ δεν άργησε από λεκτική να γίνει σωματική.

Έτσι ένας “γνωστός ηθοποιός” δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός άλλου άντρα στο Πιτσμπουργκ ενώ μάλωναν για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Το θύμα δέχτηκε επίθεση στο διαμέρισμά του στη γειτονιά East Liberty.

O Salatiel Marcos Ortiz είπε ότι πήγε σπίτι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και ο Μεξικανός συγκάτοικός του γρήγορα έγινε επιθετικός. Φοβόταν ότι θα απελαθεί λόγω Τραμπ, όπως δήλωσε ο 30χρονος Ortiz στην εφημερίδα Pittsburgh Post-Gazette.

Όπως είπε στην εφημερίδα, ο συγκάτοικός του έπινε μπίρα και παρακολουθούσε τον Τραμπ στην τηλεόραση. Ο συγκάτοικός του έκοψε κομμάτι από το αυτί του Ortiz και του έσπασε το δάχτυλο, ενώ τον απείλησε ότι θα αρπάξει μαχαίρι και θα τον σκοτώσει. Τελικά έφυγε με τα πόδια και κατευθύνθηκε σε ένα βενζινάδικο.

Οι αρχές βρήκαν το 30χρονο θύμα στο διαμέρισμά του που είχε δεχθεί επίθεση από έναν “γνωστό ηθοποιό”. Σύμφωνα με την έρευνα, το θύμα και ο ηθοποιός, και οι δύο Μεξικανοί, μάλωναν για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με τον δράστη να δαγκώνει και να κόβει κομμάτι από το δεξί αυτί του Ortiz.

Το κομμάτι από το αυτί του βρέθηκε στο διαμέρισμα και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατάφεραν να του το ράψουν. Οι αρχές πλέον συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε