Κόσμος

Του έκοψε το αυτί πάνω στον τσακωμό για τον Τραμπ! [vid]

Η αντιπαράθεση δύο αντρών για τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ δεν άργησε από λεκτική να γίνει σωματική.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έτσι ένας “γνωστός ηθοποιός” δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός άλλου άντρα στο Πιτσμπουργκ ενώ μάλωναν για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Το θύμα δέχτηκε επίθεση στο διαμέρισμά του στη γειτονιά East Liberty.

O Salatiel Marcos Ortiz είπε ότι πήγε σπίτι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και ο Μεξικανός συγκάτοικός του γρήγορα έγινε επιθετικός. Φοβόταν ότι θα απελαθεί λόγω Τραμπ, όπως δήλωσε ο 30χρονος Ortiz στην εφημερίδα Pittsburgh Post-Gazette.

Όπως είπε στην εφημερίδα, ο συγκάτοικός του έπινε μπίρα και παρακολουθούσε τον Τραμπ στην τηλεόραση. Ο συγκάτοικός του έκοψε κομμάτι από το αυτί του Ortiz και του έσπασε το δάχτυλο, ενώ τον απείλησε ότι θα αρπάξει μαχαίρι και θα τον σκοτώσει. Τελικά έφυγε με τα πόδια και κατευθύνθηκε σε ένα βενζινάδικο.

Οι αρχές βρήκαν το 30χρονο θύμα στο διαμέρισμά του που είχε δεχθεί επίθεση από έναν “γνωστό ηθοποιό”. Σύμφωνα με την έρευνα, το θύμα και ο ηθοποιός, και οι δύο Μεξικανοί, μάλωναν για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με τον δράστη να δαγκώνει και να κόβει κομμάτι από το δεξί αυτί του Ortiz.

Το κομμάτι από το αυτί του βρέθηκε στο διαμέρισμα και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατάφεραν να του το ράψουν. Οι αρχές πλέον συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Το Ιράν υποστηρίζει ότι δεν εισπράττει διόδια στα Στενά του Ορμούζ, αν λέει ψέματα, οι διαπραγματεύσεις θα τερματιστούν»
«Επιπλέον, κανένα χρηματικό ποσό δεν έχει δοθεί στο Ιράν, ούτε έχει αποδεσμευτεί από τα κεφάλαιά τους προς αυτούς από τις ΗΠΑ», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
τραμπ
Γκάντι Άιζενκοτ: Ο στρατηγός που απειλεί να «ρίξει» τον Νετανιάχου στο Ισραήλ – Έχασε τον γιο του στη Γάζα, τον χλευάζουν για τα αγγλικά του
Ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού στρατού εξελίσσεται σε ισχυρό διεκδικητή της πρωθυπουργίας, καθώς η δημοτικότητα του Μπενιαμίν Νετανιάχου καταρρέει στον δρόμο προς τις κάλπες του φθινοπώρου
Γκάντι Άιζενκοτ
Ντόναλντ Τραμπ: «Οι τιμές του πετρελαίου έχουν πέσει αλλά οι εταιρείες δεν τις μειώνουν στην αντλία, εξαπατούν τους πελάτες»
«Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες δεν μειώνουν τις τιμές τους στην αντλία ανάλογα με τις κατακόρυφα χαμηλότερες τιμές που πληρώνουν για το πετρέλαιο», παραπονέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ