Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Του έκοψε το χέρι με αλυσοπρίονο! Αντέγραψε viral πλάκα [vid]

Του έκοψε το χέρι με αλυσοπρίονο! Αντέγραψε viral πλάκα [vid]

Έχοντας για έμπνευσή τους ένα viral βίντεο, ένας νεαρός έκοψε κατά λάθος το χέρι του φίλου του με αλυσοπρίονο!

Ο 18χρονος γιόρταζε τις διακοπές των Χριστουγέννων με 4 φίλους του ηλικίας μεταξύ 15 και 22 στην πόλη Wickede στη βόρεια Ρηνανία, στη Γερμανία. Αποκοιμήθηκε στον καναπέ και το πρωί ένας από τους φίλους του αποφάσισε να του κάνει πλάκα φέροντας ένα αλυσοπρίονο στο σπίτι σε μια προσπάθεια να αναπαραστήσει viral βίντεο που είχε δει στο διαδίκτυο.

Ενεργοποίησε το αλυσοπρίονο και το πλησίασε στον 18χρονο που ξύπνησε και προσπάθησε να το απομακρύνει από το πρόσωπό του, κόβοντας το χέρι του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση, ενώ δύο φίλοι του 16 και 22 ετών νοσηλεύτηκαν σε κατάσταση σοκ.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι παρά το γεγονός πως κανείς δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον 18χρονο, είναι πιθανό να δικαστεί η υπόθεση και ο 22χρονος να καταδικαστεί για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. “Ο 18χρονος ήταν τόσο φοβισμένος που προσπάθησε να απομακρύνει το αλυσοπρίονο και τραυματίστηκε άσχημα στο αριστερό του χέρι. Ο 22χρονος μας είπε πως ήταν σίγουρος ότι είχε ενεργοποιήσει το φρένο της αλυσίδας αλλά η αλυσίδα γύρισε”.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις προέκυψε πως ο 22χρονος δεν είχε πιει, με τις αρχές να κρατάνε το σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε ένας από τους εφήβους. Τα ονόματα των νεαρών δεν δημοσιοποίηθηκαν από τις αρχές. Στο βίντεο που αποτέλεσε έμπνευση για τον 22χρονο ένας Νορβηγός χρησιμοποιεί αλυσοπρίονο για να ξυπνήσει τον φίλο του που είχε αποκοιμηθεί στο αυτοκίνητο. Είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και έβαλε σε λειτουγία το αλυσοπρίονο, με τον φίλο του να σπρώχνει το εργαλείο και τον φίλο του να γελάει.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε