Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Toyboy” για την πρώην κυρία Πούτιν! 21 χρόνια νεότερος ο νέος της σύζυγος! (ΦΩΤΟ)

“Toyboy” για την πρώην κυρία Πούτιν! 21 χρόνια νεότερος ο νέος της σύζυγος! (ΦΩΤΟ)

Όχι θα κάτσει να σκάσει… φέρεται να σκέφτηκε η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Μετά τον χωρισμό τους και τη νέα (κι επίσης κατά πολύ νεότερη) σύντροφο του Ρώσου προέδρου, η 58χρονη Λουντμίλα τον “αντικατέστησε” με τον 37χρονο Artur Ocheretnyi!

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το διαζύγιο του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με την επί χρόνια σύζυγό του, Λουντμίλα. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει απασχολήσει ήδη τα μέσα ενημέρωσης με τη νέα του σύντροφο και φαίνεται πως η πρώην σύζυγός του τον “πληρώνει” με το ίδιο νόμισμα!

21 χρόνια νεότερος!

Η 58χρονη Λουντμίλα, λοιπόν, φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο πρόσωπο του κατά 21 χρόνια νεότερού της Artur Ocheretnyi, με τα διεθνή δίκτυα να αναφέρουν πως έχουν παντρευτεί!

Μάλιστα, φέρεται να έχει μετακομίσει με τον 37χρονο άνδρα στο διαμέρισμα όπου έμενε κάποτε με τον πανίσχυρο άνδρα της Ρωσίας! Το διαμέρισμα αυτό ήταν στο όνομα των παιδιών τους, ωστόσο μεταφέρθηκε στο όνομα της Λουντμίλα και ακολούθως σε αυτό της αδερφής της.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, αναφέρουν πως στις 24 Σεπτεμβρίου το διαμέρισμα πουλήθηκε σε μία γυναίκα ονόματι Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya (σ.σ. δηλαδή το επίθετο του 37χρονου), η οποία ταυτόχρονα έχει το ίδιο πατρώνυμο, τον ίδιο τόπο καταγωγής, αλλά και την ίδια ημερομηνία γέννησης με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας!

Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει κάποιο επίσημο σχόλιο από επίσημα κυβερνητικά “χείλη” της Ρωσίας, κάτι που επιτρέπει στις φήμες να “οργιάζουν”!

Δείτε τον νέο έρωτα της πρώην κυρίας Πούτιν

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε