Κόσμος

Τουρκία: 50 μετανάστες έκαψαν τα κρεβάτια τους και δραπέτευσαν!

Περίπου 50 μετανάστες δραπέτευσαν από ένα κέντρο απέλασης στο Κουμκαπί της Κωνσταντινούπολης, αφού προηγουμένως έβαλαν φωτιά στο κτίριο, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι μετανάστες πυρπόλησαν κρεβάτια και κλινοσκεπάσματα στο Κέντρο Επαναπατρισμού Κουμκαπί, στη συνοικία Φατίχ, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβίωσής τους στο κέντρο αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη φυγή περίπου 50 ανθρώπων που δραπέτευσαν αφού έσπασαν την πόρτα.

Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να εμποδίσουν τους μετανάστες να φύγουν και ότι οι αρχές διενεργούν έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκία: 13 συλλήψεις μελών του CHP – «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το κόμμα από διορισμένους επιτρόπους» λέει ο Οζγκιούρ Οζέλ
O Οζέλ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αφήσει την αντιπολίτευση «χωρίς ηγέτη, χωρίς κόμμα και χωρίς επιλογή»
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ
Ιράν: «Οι ΗΠΑ σαμποτάρουν τις διαπραγματεύσεις» – Σε «θέση μάχης» ο Τραμπ για νέες επιθέσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Στην Τεχεράνη ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του Πακιστάν - Τι αναφέρουν αμερικανικά μέσα για τις νέες απειλές Τραμπ και τα σχέδιά του για νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν
Γυναίκα περπατάει στην Τεχεράνη