Κόσμος

Τραγωδία: Τους πλάκωσε η γέφυρα! Νεκροί και τραυματίες [pics, vid]

Τουλάχιστον δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη δυο έχουν τραυματιστεί από την κατάρρευση οδογέφυρας σε αυτοκινητόδρομο έξω από την Αγκώνα στην περιφέρεια Μάρκε. Οι πολίτες περνούσαν με τα αμάξια τους από το σημείο την μοιραία στιγμή, όταν δηλαδή, η γύφυρα τους καταπλάκωσε. 

 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο σημείο της κατάρρευσης έσπευσαν αμέσως ο ιταλικός Ερυθρός Σταυρός και οι Πυροσβεστική. Τις τελευταίες ημέρες στην οδογέφυρα πραγματοποιούνταν έργα συντήρησης και η πρόσβαση είχε διακοπεί.

Κατά την κατάρρευση, όμως, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, καταπλακώθηκαν δυο αυτοκίνητα που εκείνη την στιγμή περνούσαν ακριβώς κάτω από την γέφυρα, στον αυτοκινητόδρομο A14 Adriatica. Ο απολογισμός θεωρείται, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ακόμη προσωρινός.

Πηγή: cdt

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία