Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τους τσάκωσαν πρώτη φορά! Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν σε ρομαντικό ραντεβού [pics]

ΠΗΓΗ: SUN
ΠΗΓΗ: SUN

Λίγο καιρό μετά την επιβεβαίωση των φημών που τους ήθελαν ζευγάρι με ανακοίνωση από το παλάτι, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν για πρώτη φορά τον πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Meghan Markle σε ρομαντικό ραντεβού στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε με την Αμερικανίδα ηθοποιό στο θέατρο για να παρακολουθήσουν την κωμική παράσταση Peter Pan Goes Wrong του West End. Δεν έκρυβαν τον έρωτά τους και περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι στο Piccadilly, χαζεύοντας τα λαμπιόνια που ενίσχυαν το εορταστικό πνεύμα στην περιοχή.

Στη συνέχεια βρέθηκαν σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στον κόσμο, στη Shaftesbury Avenue, και κατευθύνθηκαν προς το Apollo Theatre με τη συνοδεία ενός μόνο άντρα ασφαλείας της βασιλικής οικογένειας.

ΠΗΓΗ: SUN

Ο Χάρι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Sun, έκανε κράτηση της τελευταίας στιγμής για την κωμική εκδοχή της ιστορίας της μάχης του Peter Pan με τον Captain Hook του JM Barrie. “Ο Χάρι είπε στην ασφάλεια ότι η ιδιωτικότητα είναι σημαντική αλλά προφανώς δεν φοβούνται να κυκλοφορήσουν μαζί δημόσια”, σχολίασε φίλος του πρίγκιπα Χάρι. “Είναι τρελοί ο ένας για τον άλλο και έχουν στους φίλους τους πως είναι τρελά ερωτευμένοι. Ως ηθοποιός η Meghan αγαπά το θέατρο και αυτό ήταν αναμενόμενο ραντεβού”.

ΠΗΓΗ: SUN

Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Τορόντο τη Δευτέρα. Μένει με τον 32χρονο πρίγκιπα Χάρι στο δύο υπνοδωματίων διαμέρισμά του στον περίβολο του Kensington Palace. Το ζευγάρι βγήκε για να αγοράσει χριστουγεννιάτικο δέντρο και απόλαυσε ήσυχα βράδια μαγειρεύοντας στο Nottingham Cottage.

ΠΗΓΗ: SUN

Ήταν χθες το βράδυ που οι δυο τους είχαν δημόσιο ραντεβού, με τον πρίγκιπα Χάρι να εμφανίζει την επί πέντε μηνών κοπέλα του. Δύο μήνες νωρίτερα, όταν η Meghan είχε επισκεφθεί και πάλι το Λονδίνο, ο πρίγκιπας Χάρι την πήγε μυστικό ραντεβού στο Lion King.

Η ηθοποιός του Suits έχει επισκεφθεί το Λονδίνο τέσσερις φορές του τελευταίους τρεις μήνες, με τον πρίγκιπα Χάρι να πηγαίνει στο Τορόντο τον περασμένο μήνα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε 1.700 μίλια για να τη δει από την Καραϊβική όπου βρισκόταν.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε