Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρήνος στη Ροδόπη για τον 18χρονο – Θα ερχόταν στην Ελλάδα σε λίγες μέρες – Τραγική φιγούρα η γιαγιά του

Θρήνος στη Ροδόπη για τον 18χρονο – Θα ερχόταν στην Ελλάδα σε λίγες μέρες – Τραγική φιγούρα η γιαγιά του

Λίγες μόνο μέρες πριν επισκεφτεί όπως κάθε χρόνο το χωριό του, τον Άρατο Ροδόπης, ο 18χρονος Έλληνας με καταγωγή από τη Δυτική Θράκη έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Άλι Ντέιβιντ Σονμπόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χουσείν Νταϊτσίκ βρέθηκε χθες στο εμπορικό Κέντρο του Μονάχου με την αδελφή του προκειμένου να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια πριν την αναχώρηση τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο χωριό του, 15 χιλιόμετρα από την Κομοτηνή.

Ο Χουσεϊν ήταν ένα από τα τρίδυμα παιδιά της οικογένειας. Είχε έναν αδελφό και μια αδελφή που κατάφερε να σώσει βάζοντας ασπίδα το σώμα του. Έτσι δέχτηκε τα πυρά του Ιρανογερμανού δράστη και κατέληξε νεκρός….

Τον περίμενε η γιαγιά…

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού του στη Ροδόπη, η γιαγιά του Χουσεϊν περίμενε πώς και πώς τα εγγόνια της που θα έρχονταν αυτή τη βδομάδα για διακοπές.

Όπως αναφέρει φίλος του πατέρα του Χουσεϊν η γιαγιά του σήμερα, αγνοώντας το τραγικό παιχνίδι που είχε επιφυλάξει η μοίρα στην οικογένεια της, πήγε και ψώνισε φασολάκια για να τα μαγειρέψει επειδή “αρέσουν στα παιδιά”…

Γείτονες που τη συνάντησαν το πρωί δεν βρήκαν το κουράγιο να της πουν την οδυνηρή αλήθεια…

Ο βίαιος και πρόωρος θάνατος του 18χρονου νεαρού σκόρπισε στη θλίψη το χωριό της Δυτικής Θράκης ενώ οι άνθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε