Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Σάφι: Έμαθε ότι πέθανε στη φριχτή επίθεση του Μάντσεστερ

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Σάφι: Έμαθε ότι πέθανε στη φριχτή επίθεση του Μάντσεστερ

Αφού βγήκε από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής, η Lisa Roussos έμαθε τα χειρότερα νέα στη ζωή της. Έμαθε ότι η 8χρονη κορούλα της Saffie πέθανε στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Η μητέρα του νεότερου θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ Lisa Roussos βρέθηκε αντιμέτωπη με τα πιο τραγικά νέα με το που την έβγαλαν από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Έμαθε αυτό που γνωρίζαμε όλοι λίγες ώρες μετά τη φρικιαστική επίθεση στο Μάντσεστερ. Πως ο μικρός της άγγελος, η Σάφι, πέθανε τη μοιραία νύχτα.

Η 48χρονη Lisa ήταν στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ με τη Σάφι και τη μεγαλύτερη κόρη της Ashlee Bromwich. Η Lisa και η Ashlee τραυματίστηκαν σοβαρά στην επίθεση και μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστά νοσοκομεία, με τη 48χρονη μητέρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η μικρή Σάφι όμως είχε βρει τραγικό θάνατο στην τρομακτική επίθεση.

Ο οικογενειακός φίλος Mike Swanson ήταν εκείνος που ανέλαβε τον ρόλο να ανακοινώσει στη Lisa τα τραγικά νέα για τη μικρή Σάφι. Αυτό επέτρεψε και στον πατέρα της Σάφι να αρχίσει να θρηνεί την κορούλα του τώρα που γνώριζε η γυναίκα του. “Τα νέα ότι η Lisa είναι εκτός κινδύνου είναι τα καλύτερα μετά την τρομοκρατική επίθεση. Ο Andrew ήταν τόσο δυνατός. Δεν ήθελε να θρηνεί για τη Σάφι μέχρι να μάθει ότι η γυναίκα του θα είναι εντάξει. Ήταν σαν μηχανή όλη την εβδομάδα.

Η Lisa ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στην αρχή αλλά βγήκε από το μηχάνημα στήριξης ζωής το Σάββατο και μιλούσε την Κυριακή. Γνωρίζει για τη Σάφι. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο αλλά κινεί τα πόδια της, κάτι που είναι φανταστικό. Η Ashlee είναι εξαιρετικά καλά. Πήγε σε διαφορετικό νοσοκομείο αλλά φαίνεται ότι ίσως βγει μέχρι την Τετάρτη”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε