Κόσμος

Τραγική κατάληξη για τον 4χρονο Αλεξάντερ Σάσα από την Ουκρανία

Από την ίδια του την μητέρα αναγνωρίστηκε η σορός του μικρούλη Αλεξάντερ Σάσα, μόλις 4 ετών από την Ουκρανία όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Η αναζήτησή του έληξε με τον χειρότερο τρόπο. Όπως έγινε γνωστό από τον συνεργαζόμενο με το Χαμόγελο του Παιδιού, φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) η σορός του εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε από την μητέρα του.

Το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι, είχε εξαφανιστεί στις 10 Μαρτίου 2022 από περιοχή ιχθυοκαλλιέργειας ανάμεσα στις πόλεις Tολοκούν και Σουκολούτσια του Κιέβου.

Προσπαθώντας να γλιτώσουν από την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή Βίσχοροντ του Κιέβου ο μικρούλης, μαζί με άλλα 15 άτομα, προσπάθησε να διασχίσει την λίμνη μέσω βάρκας. Δυστυχώς, η βάρκα ανετράπη και 5 άτομα εντοπίστηκαν νεκρά, μέσα σε αυτά και η γιαγιά του. Ο Αλεξάντερ Σάσα ήταν ο μοναδικός που φορούσε σωσίβιο γιλέκο.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι