Κόσμος

Τραγικός θάνατος! Τον ρούφηξε ο κινητήρας αεροπλάνου

Τραγικό θάνατο σε αεροπλάνο της Air India βρήκε μηχανικός που τον ρούφηξε ο κινητήρας. Το περιστατικό συνέβη αργά την Τετάρτη στη Βομβάη και ενώ το Airbus Α319 ετοιμαζόταν να απογειωθεί, όπως είπε ο Anil Mehta.

Ο μηχανικός, Ravi Subramanian, στεκόταν κοντά στο σύστημα προσγείωσης, κάτω από τη μύτη του αεροσκάφους, καθώς επόπτευε τη διαδικασία.

Οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για μια πτήση για την πόλη της Hyderabad. Δεν είναι σαφές αν κάποιος από αυτούς είδε τι συνέβη. Από την Air India αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

”Είμαστε σε βαθιά θλίψη και λύπη για το τραγικό συμβάν στο αεροδρόμιο της Βομβάης χθες το βράδυ”, δήλωσε ο πρόεδρος της Air India, Ashwani Lohani, προσφέροντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Subramanian.

Πηγή: Cnn

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τζίμι Κίμελ επιστρέφει την Τρίτη στο ABC μετά την κατακραυγή για το κόψιμο του «Jimmy Kimmel Live!»
Το θρυλικό Jimmy Kimmel Live! «κόπηκε» επειδή ο παρουσιαστής είχε κατηγορήσει την αμερικανική δεξιά πως εκμεταλλεύτηκε πολιτικά τη δολοφονία του συντηρητικού ακτιβιστή, Τσάρλι Κερκ
Ο Τζίμι Κίμελ
Το Ισραήλ κατεδαφίζει τα σπίτια των Παλαιστινίων που σκότωσαν έξι ανθρώπους στην επίθεση σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ
Μάλιστα το Ισραήλ είχε διατάξει την κατεδάφιση όλων των σπιτιών που χτίστηκαν χωρίς άδεια στην Κατάνα και την Κουμπέιμπα, πόλεις καταγωγής των δραστών
Το σημείο της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ 1