Κόσμος

Τραγωδία! Αυτοκτόνησε 6 μήνες μετά τον βιασμό

Η βαθιά κατάθλιψη στην οποία είχε βυθιστεί μετά τον βιασμό από συμφοιτητή της οδήγησε την 22χρονη Hannah Stubbs να δώσει τέλος στη ζωή της.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πτώμα της βρέθηκε στο εξοχικό της, με τον παππού της Peter, συνταξιούχο επιχειρηματία, να καταδικάζει το Πανεπιστήμιο Keele στο Staffordshire για ανεπαρκή στήριξη.

Μιλώντας εκ μέρους των γονιών της, Paul, 51, και Amanda, 48, ανέφερε ότι οι αρχές διερευνούσαν την υπόθεση βιασμού της 22χρονης εγγονής του.

Μετά τον βιασμό της, η 22χρονη χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και δεν επέστρεψε ποτέ στα μαθήματά της.

“Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι η όμορφη κόρη μας Hannah πέθανε σπίτι το απόγευμα του Σαββάτου μετά από μια μακρά περίοδο μάχης με την κατάθλιψη. Θέλαμε να της δώσουμε τον κόσμο, αλλά τώρα ο Θεός της έδωσε τον παράδεισο”, σημείωσε σε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook η μητέρα της.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αγκάθι το ζήτημα της Ταϊβάν: Η σκληρή προειδοποίηση Σι σε Τραμπ – Το ζήτημα μπορεί να μας φέρει σε σύγκρουση
Παρά το μήνυμα συνεργασίας που έστειλαν στις εναρκτήριες δηλώσεις τους, ο Κινέζος πρόεδρος έδειξε τις «κόκκινες γραμμές» του - Η θέση της Κίνας και των ΗΠΑ για την Ταϊβάν
Σι Τζινπίνγκ τον Ντόναλντ Τραμπ
Με μεγάλες τιμές η υποδοχή του Τραμπ από τον Σι στο Πεκίνο - Η στρατιωτική παρέλαση και η αναφορά στην «παγίδα του Θουκυδίδη»
Μήνυμα συνεργασίας από τους δύο ηγέτες - «Υπέροχο μέλλον» υπόσχεται ο Αμερικανός ηγέτης στις σχέσεις των δύο χωρών - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ