Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τραγωδία! Όλοι νεκροί από την συντριβή αεροσκάφους της Ethiopian Airlines! video

Τραγωδία! Όλοι νεκροί από την συντριβή αεροσκάφους της Ethiopian Airlines! video
photo Reuters

Νεκροί είναι και οι 158 επιβαίνοντες του επιβατικού αεροσκάφους της Ethiopian Airlines, Boeing 737 με προορισμό το Ναϊρόμπι.

Αυτό ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση στην Αιθιοπία επικαλούμενη ανώνυμη πηγή των Ethiopian Airlines σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Δεν υπάρχουν επιζώντες από την πτήση, στην οποία επέβαιναν επιβάτες από 33 χώρες,” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πτήση ΕΤ 302 των της Ethiopian Airlines  κατέπεσε κοντά στην πόλη Μπισόφτου, 62 χλμ νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Αντίς Αμπέμπα, ανακοίνωσε ο αερομεταφορέας, επιβεβαιώνοντας πως το μοντέλο του αεροσκάφους ήταν ένα Boeing 737-800 MAX.

«Το Γραφείο του Πρωθυπουργού, εξ ονόματος της κυβέρνησης και των κατοίκων της Αιθιοπίας, θα ήθελε να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες εκείνων που έχασαν τους αγαπημένους τους στην Ethiopian Airlines Boeing 737 για τακτική προγραμματισμένη πτήση προς Ναϊρόμπι της Κένυας σήμερα το πρωί , «δήλωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Abiy Ahmed στο Twitter.

Είχε ασταθή ρυθμό ανόδου”

Το επιβατικό αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών Boeing 737 με προορισμό το Ναϊρόμπι που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα το πρωί με 149 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος “ είχε ασταθή ρυθμό ανόδου [Vertical Speed],” σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα καταγραφής πτήσεων “flightradar24.”

LIVE: KENYA: ETHIOPIA PLANE CRASH

LIVE from Nairobi's Jomo Kenyatta International Airport after Ethiopian Airlines Boeing crashed carrying 157 on boardRead more: https://on.rt.com/9pvv

Gepostet von RT am Sonntag, 10. März 2019

“Τα στοιχεία από το δίκτυο Flightradar24 ADS-B δείχνουν ότι ο ρυθμός ανόδου του αεροσκάφους ήταν ασταθής, μετά την απογείωση του,” ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, το παραπάνω δίκτυο παρακολούθησης πτήσεων, που έχει την έδρα του στην Σουηδία.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις