Κόσμος

Τραγωδία στην Ιταλία: Δεκάδες νεκροί μετανάστες σε ναυάγιο – Ανάμεσά τους ένα βρέφος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία στην Ιταλία, καθώς οι αρχές εντόπισαν νεκρούς τουλάχιστον 40 μετανάστες στα νότια της χώρας. Ανάμεσά τους ήταν και ένα βρέφος.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Καλαβρίας στην Ιταλία, όπως μετέδωσαν σήμερα το ANSA και άλλα ιταλικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Περισσότερα από 27 πτώματα βρέθηκαν στις ακτές του Στεκάτο ντι Κούτρο, παραθαλάσσιου θερέτρου στην επαρχία του Κρότωνα, ενώ και άλλοι σοροί  εντοπίστηκαν στη θάλασσα, ανέφερε το ANSA,. Σύμφωνα με το ANSA, οι έρευνες συνεχίζονταν σε δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή επικρατεί θαλασσοταραχή.

Το πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos ανέφερε ότι πάνω από 100 άνθρωποι επέβαιναν στο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και ότι περίπου 50 είχαν διασωθεί.

Το σκάφος, που μετέφερε μετανάστες από το Ιράν, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, συνετρίβη σε βράχια εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με το Adnkronos.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CNN: Πώς η δίωξη του Ραούλ Κάστρο μπορεί να οδηγήσει στον πόλεμο ΗΠΑ και Κούβα – Προετοιμάζεται να δεχθεί επίθεση η Αβάνα
O πρόεδρος της Κούβας απειλεί με μακελειό στην περίπτωση εισβολής στην χώρα – Το παράδειγμα της Βενεζουέλας και η «βοήθεια» που θέλει να προσφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ στους Κουβανούς
Ραούλ Κάστρο
Axios: «Ρήξη» Νετανιάχου και Τραμπ για τις ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν – «Ο Μπίμπι είχε πάρει φωτιά»
Οι δύο ηγέτες διαφωνούσαν σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσουν το Ιράν στο μέλλον - Ο Νετανιάχου «θα κάνει ό,τι θέλω εγώ » σχετικά με το Ιράν, αλλά «έχουμε καλές σχέσεις» είπε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου