Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τραμπ: Άγριο bullying σε γυναίκα δημοσιογράφο! “Αιμορραγούσε από την πλαστική”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον μιας γυναίκας δημοσιογράφου, κάνοντας λόγο και για μία… πλαστική επέμβαση που η παρουσιάστρια φέρεται να είχε κάνει.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC, Mika Brzezinski, για την οποία ο Τραμπ… και τι δεν είπε! Αφορμή ήταν η κριτική που έκανε η δημοσιογράφος στον Πρόεδρο των ΗΠΑ (συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Τραμπ επιβάλει δικτατορία), με τον δεύτερο να απαντά πώς αλλιώς; Μέσω Twitter. Και ήταν… καυστικός και τρομερά προσβλητικός.

Αρχικά την κατηγόρησε πως πριν κάποιους μήνες τον “παρακαλούσε” να την αφήσει να μπει σε εκδήλωση στην προεδρική κατοικία του Mar-a-Lago, στη Φλόριντα, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως εκείνη την ημέρα “αιμορραγούσε άσχημα λόγω της πλαστικής”!

Οι άκρως προσβλητικοί χαρακτηρισμοί δεν λείπουν και για τον συμπαρουσιαστή της, Joe Scarborough, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αναφέρει χαρακτηριστικά στα tweets του:

Άκουσα πως η εκπομπή με την χαμηλή τηλεθέαση Morning_Joe με κακολογεί (δεν την βλέπω πλέον). Τότε γιατί η χαμηλού επιπέδου IQ, τρελή Mika, μαζί με τον ψυχάκια Joe, ήρθαν στο Mar-a-Lago τρεις συνεχόμενες βραδιές κοντά στην παραμονή Πρωτοχρονιάς και επέμεναν να είναι μαζί μου. Αιμορραγούσε άσχημα από την πλαστική. Είπα όχι!“.

Δείτε τα tweets

 

Απάντηση με… υπονοούμενο!

Η 50χρονη Mika Brzezinksi, ανταπέδωσε τα “πυρά” αναρτώντας στο Twitter μια φωτογραφία από διαφήμιση δημητριακών, η οποία έχει το σλόγκαν “φτιαγμένα για μικρά χέρια“.

Αυτό ήταν φυσικά αιχμή για τον αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος συχνά γίνεται αντικείμενο χλευασμού για τα μικρά του χέρια…

Δείτε το tweet

“Ασπίδα” από Μελάνια και Λευκό Οίκο!

Η κριτική για τον Τραμπ ήταν φυσικά εντονότατη, με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Sarah Huckabee Sanders, να λέει πως “αυτός είναι ένας πρόεδρος που πολεμά την φωτιά με φωτιά και φυσικά δεν θα επιτρέψει να δέχεται bullying από φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης“.

Λίγο αργότερα, πάντως, κατέφθασε και το… βαρύ πυροβολικό της “ασπίδας” στον Τραμπ, που δεν ήταν άλλη από την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια!

Όπως η Πρώτη Κυρία έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν, όταν ο σύζυγός της δέχεται επίθεση, ανταποδίδει 10 φορές πιο δυνατά“, δήλωσε η εκπρόσωπός της, Stephanie Grisham, στο CNN.

Σημειώνεται εδώ πως η Μελάνια Τραμπ έχει δηλώσει πολλάκις πως έχει πολύ ψηλά στη λίστα της την εξάλειψη του διαδικτυακού bullying ως Πρώτη Κυρία…

Όπως φαίνεται αυτή η λίστα δεν είναι… κοινή με τον σύζυγό της…

Με πληροφορίες από: bbc.com, thehill.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε