Κόσμος

Τραμπ: Είναι δύσκολο να πάνε στο Ειδικό Δικαστήριο οι καταγγελίες για εκλογική νοθεία

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι μάλλον θα είναι δύσκολο να φέρει τους ισχυρισμούς του περί εκλογικής νοθείας ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

«Το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο να το φέρουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφωνική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Ωστόσο πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να αμφισβητεί τα εκλογικά αποτελέσματα. «Δεν θα αλλάξω γνώμη σε έξι μήνες», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλό» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ