Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Τραμπ: Ευχήθηκε στις γυναίκες και τον “γλέντησαν” δίχως αύριο στο Twitter!

Φωτο Twitter / @AynRandPaulRyan
Φωτο Twitter / @AynRandPaulRyan

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τα δικαιώματα της Γυναίκας, ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να εκφράσει δημόσια τον “απεριόριστο σεβασμό του για τις γυναίκες” και αυτό που ακολούθησε ήταν ο ορισμός του “backfire”.

Ή αλλιώς… μπούμερανγκ. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, ο Ντόναλντ Τραμπ, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάλεσε τους συμπατριώτες του να τιμήσουν τον κρίσιμο ρόλο των γυναικών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Σέβομαι απεριόριστα τις γυναίκες και τους πολλούς ρόλους που υπηρετούν, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για τον ιστό της κοινωνίας και της οικονομίας μας” έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ έχει επικριθεί σφοδρά για τα σχόλια που έκανε για τις γυναίκες και ιδίως για τις καυχησιολογίες του σε ένα βίντεο του 2005 αλλά και για τους χαρακτηρισμούς που απέδιδε στην αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Τι το’ θελε λοιπόν ο αμερικανός Πρόεδρος; Κάτω από την ανάρτησή του, υπάρχουν χιλιάδες απαντήσεις οι οποίες είναι… μία και μία.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter του υπενθυμίζουν τα αμέτρητα “μαργαριτάρια” που έχει πει κατά καιρούς για τις γυναίκες, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που μπήκαν και στον… κόπο να οπτικοποιήσουν τις αχαρακτήριστες ατάκες του, δημιουργώντας εικόνες που ισούνται με… χίλες λέξεις.

Μερικά από τα μηνύματα είναι τα εξής:

Βέβαια. Τις σέβεσαι ΤΟΣΟ πολύ που θεωρείς ότι είναι αποδεκτό να τις αρπάζεις από τα… (σ.σ. δεν μπορεί να δημοσιευτεί η λέξη που χρησιμοποιείται) επειδή είσαι διάσημος. Είσαι ένα γουρούνι“.

Επίσης, είναι ενδιαφέρον πως αναφέρεσαι στις γυναίκες που προσφέρουν. Δεν είναι εδώ για να σου προσφέρουν. Πολλές σιχαίνονται την ίδια σου την ύπαρξη“.

Το γεγονός πως βγαίνεις στο Twitter για να πεις “Έι, πραγματικά σέβομαι τις γυναίκες, ειλικρινά!”, είναι απόδειξη πως δεν τις σέβεσαι“.

“Αυτός ο απεριόριστος σεβασμός προέκυψε όταν πήγαινες κρυφά στα παρασκήνια καλλιστείων για να κάνεις τον ανώμαλο σε ημίγυμνα έφηβα κορίτσια”;

Δείτε και μερικές από τις εικόνες που δημιούργησαν οι χρήστες του Twitter κάτω από την ανάρτηση του προέδρου των ΗΠΑ…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε