Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιβάνκα Τραμπ: Πουλάει σαν “τρελή” παρά το μποϊκοτάζ

Ιβάνκα Τραμπ: Πουλάει σαν “τρελή” παρά το μποϊκοτάζ

Στα ουράνια εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις των ρούχων της Ιβάνκα Τραμπ για τον μήνα Φεβρουάριο. Οι πωλήσεις της συλλογής της αυξήθηκα (κρατηθείτε) κατά… 346%, παρά το γεγονός ότι μεγάλα πολυκαταστήματα έβγαλαν από τα ράφια τους τα ρούχα της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας της Ιβάνκα Abigail Klem ανέφερε πως οι εβδομάδες του Φεβρουαρίου ήταν οι καλύτερες στην ιστορία της εταιρείας!

Οι πωλήσεις στο διαδίκτυο αυξήθηκαν κατά 346% από τον μήνα Ιανουάριο, που το site βρισκόταν στην 550η θέση της κατάταξης online καταστημάτων ρούχων.

Όπως είπε ο ίδιος στην εταιρεία είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι και πιστεύουν πως αυτή είναι η αρχή… και θα ακολουθήσουν και άλλα ρεκόρ πωλήσεων.

Ο Τραμπ “τα χώνει” για την Ιβάνκα

Να σημειωθεί πως όταν είχε γίνει γνωστό ότι γνωστά πολυκαταστήματα αποσύρουν την συλλογή της, ο πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ είχε γίνει έξαλλος και τα “είχε βάλει” με όλους και όλα για την αγαπημένη του κορούλα.

Σύμβουλος Τραμπ: “Ψωνίστε τα ρούχα της Ιβάνκα” [vid]

Μάλιστα, μία μέρα αργότερα και μια από τις στενότερες συμβούλους του προέδρου Τραμπ προέτρεψε τους Αμερικανούς να αγοράζουν τα ρούχα και τα κοσμήματα της Ιβάνκα Τραμπ, προκαλώντας σάλο στις ΗΠΑ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε