Συμβαίνει τώρα:
Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλη την Αθήνα - «Κατακόκκινος» ο Κηφισός, η Αττική οδός και το κέντρο
Κόσμος

Τραμπ για Όπρα: Την αγαπώ αλλά θέσει υποψηφιότητα… θα την κερδίσω

Απάντηση στα σενάρια υποψηφιότητας της Όπρα Γουίνφρεϊ στις επόμενες εκλογές έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως αγαπά την γνωστή παρουσιάστρια, ωστόσο αν βάλει υποψηφιότητα... θα την κερδίσει.

“Την γνωρίζω πολύ καλά μου αρέσει πολύ” είπε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πολιτικές φιλοδοξίες της παρουσιάστριας, ηθοποιού και επιχειρηματία.

“Ναι, θα κερδίσω την Όπρα. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό”, συνέχισε χαμογελώντας και πρόσθεσε: “Δεν νομίζω ότι θα είναι υποψήφια”.

Βέβαιος ότι θα κυβερνά για άλλα… 7 χρόνια

Ο Τραμπ μιλάει συχνά για τα “επτά χρόνια” που του απομένουν στην προεδρία και το επιτελείο του δεν κρύβει ότι πρόθεσή του είναι να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η ομιλία της Γουίνφρεϊ στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, το βράδυ της Κυριακής, υποδαύλισε τις φήμες που κυκλοφορούσαν από καιρό για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές.

Μιλώντας σε ένα ενθουσιώδες κοινό, η πρώτη Αφροαμερικανίδα παρουσιάστρια που έχτισε μια πραγματική αυτοκρατορία γύρω από το όνομά της, έκανε λόγο για την άφιξη μιας “νέας αυγής” για τις γυναίκες και τις νεαρές κοπέλες που έχουν πέσει θύματα κακομεταχείρισης από τους άνδρες και αναφέρθηκε στις ηρωίδες του αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα, τη Ρόζα Παρκς και την Ρέσι Τέιλορ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ABC να απολύσει άμεσα τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ: «Ο κόσμος είναι θυμωμένος»
«Πότε θα απολύσει το δίκτυο ψευδών ειδήσεων ABC τον απολύτως μη αστείο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος διευθύνει χωρίς καμία ικανότητα μια από τις εκπομπές με τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις στην τηλεόραση;», έγραψε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
«Εκτιμάται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μεταξύ των υποψηφίων για το Νόμπελ Ειρήνης» λέει η νορβηγική επιτροπή
Η Γιούλια Ναβάλναγια, συζύγου του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι και η οργάνωση αρωγής Αίθουσες Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών είναι φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης
Ένα αντίγραφο του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης βρίσκεται στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Νόμπελ, όπου ανακοινώνεται ο νικητής, στο Όσλο της Νορβηγίας