Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραμπ: Η χειρονομία που έβαλε φωτιά στο Twitter!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: WHITE HOUSE
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: WHITE HOUSE

Λίγη ώρα αφότου δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο οι φωτογραφίες που δείχνουν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Αυστραλό πρωθυπουργό επικράτησε πανικός στο Twitter.

Οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν πως ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έκανε μια άσεμνη χειρονομία ενώ κρατούσε το τηλέφωνο και κατέληξε να φωνάζει στον Αυστραλό πρωθυπουργό και να του το κλείσει μετά από 25 λεπτά συνομιλίας.

Η τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών έγινε το περασμένο Σάββατο (29.01.2017) για να συζητήσουν το πώς αυτό θα επηρεάσει τις συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ και Αυστραλίας. Αλλά στο… δρόμο, κάτι πήγε στραβά. Ο Τραμπ άρχισε να φωνάζει και έκλεισε το τηλέφωνο! Και το έκλεισε μετά από 25 λεπτά συνομιλίας, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν μια ώρα! Ήταν άλλωστε, όπως ανέφερε, η χειρότερη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ποτέ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: WHITE HOUSE

Παρατήρησαν συγκεκριμένα πως ο Ντόναλντ Τραμπ είχε παρατεταμένο το μεσαίο του δάχτυλο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους και εικάζουν πως ήταν το μήνυμα που ήθελε να στείλει στον πρωθυπουργό της Αυστραλίας. “Παρατηρείτε πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει το μεσαίο του δάχτυλο στο πρόσωπό του; Θέλει να μας πει κάτι;”, διερωτήθηκε χρήστης στο Twitter.

Πηγή: TheSun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε