Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τραμπ και Πούτιν “αντιγράφουν” το House of Cards! [pic]

Φωτογραφία από Twitter
Φωτογραφία από Twitter

Όταν η… ζωή αντιγράφει την τηλεόραση! Μια φωτογραφία από την συνάντηση μεταξύ Τραμπ και Πούτιν “σπάει” το διαδίκτυο.

Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά και η χειραψία τους κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Οι πρόεδροι των ΗΠΑ και της Ρωσίας, αντίστοιχα, είχαν συνομιλήσει τηλεφωνικά τέσσερις φορές από την στιγμή που ο Τραμπ εκλέχθηκε ως ο 45ος Πρόεδρος της χώρας, ωστόσο σήμερα είχαν το πρώτο τους… διά ζώσης τετ α τετ, στο Αμβούργο, κατά την διάρκεια της G20.

Ποιος αντιγράφει ποιον;

Η συνάντησή τους διήρκεσε σχεδόν… δύο ολόκληρες ώρες (σ.σ. αντί για περίπου 40 λεπτά που είχε προγραμματιστεί) και οι πρώτες πληροφορίες για το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο ανδρών κάνουν ήδη την εμφάνισή τους.

Σε ό, τι αφορά το… παραπολιτικό κομμάτι της υπόθεσης, η χειραψία μεταξύ Τραμπ και Πούτιν κάνει θραύση στο διαδίκτυο, αφού σε… πολλούς κάτι θύμισε!

Και συγκεκριμένα στους φανατικούς θαυμαστές της αμερικανικής σειράς House of Cards, στην οποία ο Κέβιν Σπέισι υποδύεται τον αμερικανό πρόεδρο Frank Underwood και ο Δανός ηθοποιός, Lars Mikkelsen, τον Ρώσο πρόεδρο, Viktor Petrov.

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την επιλογή του ονόματος του συγκεκριμένου χαρακτήρα, αφού τα αρχικά του, δηλαδή V.P. είναι τα αρχικά και του… αυθεντικού προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν!

Και κάπως έτσι, η χειραψία Τραμπ – Πούτιν και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, δείχνει… μία ακόμη ομοιότητα της σειράς με την πραγματικότητα! Μια εικόνα χίλιες λέξεις λοιπόν!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε