Κόσμος

Τραμπ: Καλή η απόφαση της Fed για μείωση των επιτοκίων, αλλά άργησε

«Ναι μεν, αλλά» η πρώτη αντίδραση Τραμπ για τη μείωση των επιτοκίων από την ομοσπονδιακή τράπεζα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η χθεσινή απόφαση της Fed να μειώσει τα επιτόκια ήταν «καλή», αλλά η ομοσπονδιακή τράπεζα έπρεπε να είχε ενεργήσει νωρίτερα.

«Νομίζω ότι είναι καλή. Πιστεύω πως ειλικρινά έπρεπε να είχαν ενεργήσει ταχύτερα», είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Καλιφόρνια.

Νωρίτερα χθες, μετά την ανακοίνωση της Fed ότι μειώνει τα επιτόκια κατά ένα τέταρτο της μονάδας (-0,25%), ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος ζητούσε δραστική μείωση των επιτοκίων, αντέδρασε με σφοδρότητα ενάντια στον πρόεδρο της ομοσπονδιακής τράπεζας λέγοντας με ανάρτηση στο Twitter: «Ο Τζέι (Τζερόμ) Πάουελ και η ομοσπονδιακή τράπεζα απέτυχαν για άλλη μια φορά», έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στο Twitter. «Καθόλου κότσια, καμία λογική, κανένα όραμα! Φριχτός επικοινωνιακός τύπος!», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα