Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραμπ κατά Μαντόνα: Είναι αηδιαστική! [vid]

Τραμπ κατά Μαντόνα: Είναι αηδιαστική! [vid]

Μετά την εκρηκτική δήλωση της Μαντόνα ότι έχει σκεφτεί να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής πέρασε στην αντεπίθεση.

“Είναι αηδιαστική” είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox News ο Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στη Μαντόνα. “Νομίζω ότι έκανε πολύ κακό στον εαυτό της. Αυτό που είπε ήταν επαίσχυντο για τη χώρα μας”, σημείωσε για τη βασίλισσα της ποπ.

Η Μαντόνα έκανε το σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις κατά τη διάρκεια μαζικής πορείας στην Ουάσιγκτον το Σάββατο. “Είμαι εξοργισμένη. Ναι, έχω σκεφτεί να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο. Αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα” είπε στην ομιλία της. “Δεν μπορούμε να πέσουμε σε απελπισία. Όπως έγραψε κάποτε ο ποιητής W.H. Auden παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου “πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο ή να πεθάνουμε”. Επιλέγω την αγάπη. Είστε μαζί μου;”.

Μετά από τα όσα είπε η Μαντόνα δέχτηκε έντονη κριτική, ενώ ξεκίνησαν και έρευνα οι Μυστικές Υπηρεσίες με εντολή της συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ Kellyanne Conway. Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Τέξας HITS 105 μάλιστα ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να παίζει τραγούδια της εξαιτίας των αντιαμερικανικών της συναισθημάτων.

Η Μαντόνα σε ανάρτηση που ανέβασε και διέγραψε αργότερα στο Twitter διευκρίνισε πως απομονώθηκαν οι εκφράσεις της και πως δεν είναι βίαιο άτομο. “Δεν προωθώ τη βία και είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ακούσουν και να καταλάβουν τον λόγο μου στην ολότητά του”.

Πηγή: RollingStone

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε