Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τραμπ… ο αποκαλυπτικός! Τι ανακοίνωσε για τον Μάικ Πενς!

Τραμπ… ο αποκαλυπτικός! Τι ανακοίνωσε για τον Μάικ Πενς!
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συμφώνησε να είναι ξανά υποψήφιος μαζί του στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Την ανακοίνωση έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στο… τετ α τετ που έχει με δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, λίγες ώρες μετά τα πρώτα αποτελέσματα για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ.

Μια συνέντευξη Τύπου στην οποία -ως συνήθως- ο Τραμπ ήταν… ποταμός!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ελπίζει να συνεργαστεί με τους Δημοκρατικούς στους τομείς όπως τις υποδομές, τις τιμές των φαρμάκων, στο εμπόριο και την οικονομία κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Τραμπ

Όπως επισήμανε, έχει πολλά κοινά με τους Δημοκρατικούς στο κλάδο των υποδομών και πως οι δύο πλευρές επιθυμούν να εργαστούν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Παράλληλα τόνισε ότι η ήττα Ρεπουμπλικανών υποψηφίων οφείλεται στο γεγονός ότι δεν στήριξαν την προεκλογική του εκστρατεία.

Τραμπ για… Μιούλερ

Επιπλέον ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα μπορούσε να τερματίσει ανά πάσα στιγμή τις έρευνες του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016 επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει καμία συνέργεια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Λευκό Οίκο για το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών, ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε να δώσει απάντηση για το μέλλον του υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς και του υφυπουργού Ροντ Ρόζεσταϊν.

Παράλληλα εξήρε την δουλειά του υπουργού Εσωτερικών Ράιαν Ζίνκι. Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε την ελπίδα για συνεργασία με τους Δημοκρατικούς σε σειρά τομέων, όπως την υγεία και τις υποδοχές, όπου η επίτευξη συμβιβασμών είναι εφικτή.

«Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε τον επόμενο χρόνο για να συνεχίσουμε να φέρουμε αποτελέσματα στον Αμερικανικό λαό», είπε χαρακτηριστικά.Παράλληλα ειρωνεύτηκε τους Ρεπουμπλικάνους που απέφυγαν να διεξάγουν προεκλογική εκστρατεία μαζί του και οι οποίοι δεν εκλέχθηκαν, αναφερόμενος κατ’ όνομα στους υποψηφίους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις