Κόσμος

Τραμπ: Ώρα… ψηφοφορίας! Κρίσιμη Τετάρτη για την παραπομπή του!

Την Τετάρτη, 18.12.2019, η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ θα ψηφίσει για την παραπομπή του προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, σε δίκη.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα ψηφίσει την Τετάρτη, 18.12.2019, επί των δύο άρθρων παραπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, ανακοίνωσε ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή, Στένι Χόγιερ.

Οι εξελίξεις με τον Τραμπ

Ο Χόγιερ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στη Βουλή δεν έχουν ασκήσει πιέσεις στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος για τον τρόπο που θα ψηφίσουν.

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής, ενέκρινε την ενεργοποίηση δύο άρθρων παραπομπής.

Οι κατηγορίες που αποδίδουν οι Δημοκρατικοί σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου είναι: «κατάχρηση εξουσίας» και «παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βάση Ντιέγκο Γκαρσία: Η στρατηγικής σημασίας περιοχή στον Ινδικό Ωκεανό που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ιράν
Πρόκειται για μια στρατηγικής σημασίας βάση για τις ΗΠΑ, καθώς εκεί σταθμεύουν κυρίως πυρηνοκίνητα υποβρύχια, βομβαρδιστικά και αντιτορπιλικά - Η βάση απέχει 4.000 χιλιόμετρα από το Ιράν
H βάση του Ντιέγκο Γκαρσία
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος