Κόσμος

Τραμπ: Ώρα… ψηφοφορίας! Κρίσιμη Τετάρτη για την παραπομπή του!

Την Τετάρτη, 18.12.2019, η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ θα ψηφίσει για την παραπομπή του προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, σε δίκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα ψηφίσει την Τετάρτη, 18.12.2019, επί των δύο άρθρων παραπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, ανακοίνωσε ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή, Στένι Χόγιερ.

Οι εξελίξεις με τον Τραμπ

Ο Χόγιερ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στη Βουλή δεν έχουν ασκήσει πιέσεις στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος για τον τρόπο που θα ψηφίσουν.

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής, ενέκρινε την ενεργοποίηση δύο άρθρων παραπομπής.

Οι κατηγορίες που αποδίδουν οι Δημοκρατικοί σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου είναι: «κατάχρηση εξουσίας» και «παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ώρα για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες