Κόσμος

Τραμπ: Ώρα… ψηφοφορίας! Κρίσιμη Τετάρτη για την παραπομπή του!

Την Τετάρτη, 18.12.2019, η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ θα ψηφίσει για την παραπομπή του προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, σε δίκη.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα ψηφίσει την Τετάρτη, 18.12.2019, επί των δύο άρθρων παραπομπής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, ανακοίνωσε ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή, Στένι Χόγιερ.

Οι εξελίξεις με τον Τραμπ

Ο Χόγιερ ανέφερε σε δημοσιογράφους πως ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στη Βουλή δεν έχουν ασκήσει πιέσεις στα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος για τον τρόπο που θα ψηφίσουν.

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής, ενέκρινε την ενεργοποίηση δύο άρθρων παραπομπής.

Οι κατηγορίες που αποδίδουν οι Δημοκρατικοί σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου προέδρου είναι: «κατάχρηση εξουσίας» και «παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ταυτοποιήθηκαν ακόμη 16 θύματα της φονικής φωτιάς στο Κραν Μοντανά - Μόλις 14 χρόνων το νεότερο
Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 24 θύματα - Παραμένει αγνοούμενη η 15χρονη Αλίκη - Σε εξέλιξη η έρευνα για τους ιδιοκτήτες του μπαρ και τους λόγους που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα η φωτιά
REUTERS
Βενεζουέλα: Συνεχίζονται οι διεθνείς αντιδράσεις για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο
Οι διεθνείς αντιδράσεις για την αμερικανική επίθεση στη Βενεζουέλα με εντολή του Ντόναλντ Τραμπ και τη σύλληψη και τη μεταφορά του Νικολάς Μαδούρο στη Νέα Υόρκη για να δικαστεί, συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή
Reuters