Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τραμπ: Προβάρει τον λόγο του λίγο πριν την ομιλία! [vid]

Φωτογραφία από Facebook / BBC News
Φωτογραφία από Facebook / BBC News

Ένα βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ μάλλον… αγχωμένο να προβάρει τον λόγο του στο Κογκρέσο, δημοσιεύει το βρετανικό BBC.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δεν είπε πολλά περισσότερα (μάλλον λιγότερα) στην πρώτη του ομιλία στο Κογκρέσο, από όσα έχει υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. «Η Αμερική πρώτα», το τείχος στο Μεξικό (που πάντως δεν ανέφερε πως θα το πληρώσουν οι Μεξικανοί), η ομάδα κατά των εγκλημάτων από μετανάστες της οποία ονόμασε VOICE, το Obamacare που θα καταργηθεί και φυσικά οι φοροαπαλλαγές.

Ήταν μια επεισοδιακή ομιλία, αφού δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των Δημοκρατικών, ειδικά για την ομάδα VOICE, ενώ ερχόμενοι σε ρήξη με την αμερικανική πολιτική παράδοση, του επιφύλαξαν παγερή υποδοχή, με τους περισσότερους να παραμένουν καθισμένοι, απαθείς, με σταυρωμένα τα χέρια. Άλλοι, επέλεξαν να εμφανιστούν στην ομιλία του Αμερικανού προέδρου ντυμένοι στα άσπρα.

Ήταν περίπου 40 στελέχη των δημοκρατικών, που φόρεσαν λευκά, χρώμα που συμβολίζει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών. Μια σιωπηρή διαμαρτυρία…

Πριν από όλα αυτά, πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε… διάβασμα! Βίντεο που δημοσιεύει το BBC, τον δείχνει μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο Κογκρέσο, να κάνει πρόβα τον λόγο του.

Κάθεται στο πίσω κάθισμα και μοιάζει αγχωμένος, δείχνοντας πως πρόβαρε κάποιους πιθανούς τρόπους με τους οποίους θα έπρεπε να πει τα… λόγια.

Εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ! Άστραψαν με το σκίσιμο τα φλας των φωτογράφων! [pics, vids]

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Facebook του BBC News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε