Κόσμος

Τραμπ: “Οι Ρώσοι δηλητηρίασαν τον κατάσκοπο και την κόρη του”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «φαίνεται» πως η Ρωσία βρίσκεται πίσω από τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην κατασκόπου και της κόρης του στη Βρετανία, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φαίνεται πως οι Ρώσοι βρίσκονται πίσω» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε στον Λευκό Οίκο με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ.

Ο Τραμπ ανέφερε επίσης ότι επικοινώνησε με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι σχετικά με το περιστατικό, το οποίο έκρινε πως είναι μια «πολύ θλιβερή κατάσταση» που οι ΗΠΑ λαμβάνουν υπόψη τους «πολύ σοβαρά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ
Η Ιρανή φοιτήτρια με τα εσώρουχα που έγινε σύμβολο: «Την κρατούσαν δεμένη και της έκαναν αντιψυχωσικές ενέσεις»
Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα το κεφάλι της τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ιράν
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ