Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τραμπ: Σάλος! Ξέχασε (πάλι) τα λόγια του Εθνικού Ύμνου

Ο κακός χαμός επικρατεί στα social media τις τελευταίες ώρες με τους χρήστες να “κράζουν” για ακόμη μία φορά τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αυτό γιατί ο Αμερικανός Πρόεδρος για ακόμη μία φορά δεν έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, λοιπόν, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όταν κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου σε αγώνα κολεγιακού ποδοσφαίρου, ο Αμερικανός Πρόεδρος έδειχνε λίγο σαστισμένος και μπερδεμένος, ψελλίζοντας μονάχα κάποιες λέξεις. Όπως βλέπετε, ενώ ξεκινάει να “απαγγέλλει” τον Εθνικό Ύμνο κανονικά, στην συνέχεια κάπως “χάνεται”.

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τον Τραμπ… καθώς έχει “ξεχάσει” και στο παρελθόν τον Εθνικό Ύμνο. Μάλιστα, είναι ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος δείχνει να μην ξέρει ολόκληρο τον Εθνικό Ύμνο! 

Πάντως, αυτό το βίντεο έχει να προστεθεί σε πολλά άλλα που σύμφωνα με πολλούς “δείχνουν” ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει πρόβλημα υγείας.

Δείτε τα βίντεο

https://twitter.com/KaivanShroff/status/950553829358977024?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fglobalnews.ca%2Fnews%2F3953970%2Fdonald-trump-singing-national-anthem-football%2F

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις