Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραμπ σε αμόκ! “Ο Ομπάμα μου είχε βάλει κοριούς προεκλογικά”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί τον Μπαράκ Ομπάμα ότι είχε “παγιδεύσει” τα τηλέφωνά του πριν τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου και δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις στο Twitter!

Με μια σειρά από οργισμένα tweets, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορεί τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα για κάτι πρωτοφανές: Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, ο Ομπάμα του είχε βάλει “κοριούς” στα τηλέφωνα του ουρανοξύστη του, τα οποία ήταν και οι κεντρικές εγκαταστάσεις της καμπάνιας του.

Μέσα σε μόλις μία ώρα, ο Τραμπ έκανε απανωτές αναρτήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Απαίσιο! Μόλις ανακάλυψα ότι ο Ομπάμα είχε βάλει “κοριούς” στον Trump Tower ακριβώς πριν τη νίκη. Τίποτα δεν βρέθηκε. Αυτό είναι Μακαρθισμός“!

Και συνέχισε στα υπόλοιπα τρία tweets:

Είναι νόμιμο για έναν εν ενεργεία Πρόεδρο να βάζει “κοριούς” σε έναν υποψήφιο πριν τις εκλογές; Απορρίφθηκε από το δικαστήριο νωρίτερα. Νέο χαμηλό” (σ.σ. έκφραση παρόμοια με το δικό μας “βαρέλι δίχως πάτο”).

Στοιχηματίζω ότι ένας καλός δικηγόρος θα μπορούσε να κάνει μια τέλεια υπόθεση από το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα παρακολουθούσε τα τηλέφωνά μου τον Οκτώβριο, ακριβώς πριν από τις εκλογές“!

Πόσο χαμηλά έπεσε ο Πρόεδρος Ομπάμα για να παγιδεύσει τα τηλέφωνά μου κατά την διάρκεια της ιερής εκλογικής διαδικασίας. Αυτό είναι Nixon/Watergate. Κακός (ή διεστραμμένος) τύπος“!

Φυσικά πρόκειται για μια σοβαρότατη καταγγελία, η οποία βεβαίως θα πρέπει να αποδειχθεί. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα μας απασχολήσει για καιρό…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε