Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραμπ σε Κιμ Γιονγκ Ουν: Έλα να… ενωθούμε απέναντι στον κορονοϊό

Τραμπ σε Κιμ Γιονγκ Ουν: Έλα να… ενωθούμε απέναντι στον κορονοϊό

Κάλεσμα για… συνεργασία απέναντι στον κορονοϊό απηύθυνε ο ο Ντόναλντ Τραμπ στον Ντόναλντ Τραμπ Γιονγκ Ουν με επιστολή του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστούν για την καταπολέμηση του κορονοϊού, όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ “εξέφρασε την πρόθεσή του για συνεργασία στην καταπολέμηση της επιδημίας, λέγοντας ότι εντυπωσιάστηκε από τις προσπάθειες του Προέδρου να προασπίσει τον λαό του από τη σοβαρή απειλή της επιδημίας”, μετέδωσε το βορειοκορεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, χωρίς να διευκρινίσει πότε παρελήφθη η επιστολή.

Πακέτο πάνω από 2 τρισ. δολάρια

Την ίδια ώρα το πακέτο για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών εξάπλωσης του κορονοϊού που τελεί υπό διαπραγμάτευση με τη Γερουσία θα μπορούσε να έχει οικονομικό ύψος μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του οικονομικού συμβούλου του Λευκού Οίκου Λάρι Κούντλοου.

«Το πακέτο έρχεται και είναι ίσο περίπου με το 10% του ΑΕΠ» δήλωσε ο Κούντλοου.

Σε ερώτηση για το αν αυτό θα είναι μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο ίδιος είπε: «Αυτό είναι σωστό».

Την ίδια ώρα η AT&T ανακοίνωσε ότι προχωρεί στη διακοπή της λειτουργίας και άλλων καταστημάτων της σε παναμερικανικό επίπεδο, καθώς μειώνει το εμπορικό αποτύπωμά της, στον ελάχιστο αριθμό καταστημάτων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις