Κόσμος

Τραμπ: Θα ήθελα να συναντηθώ με τον Μιούλερ, οι δικηγόροι μου λένε όχι…

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι «θα ήθελε» να συναντηθεί με τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που ερευνά την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, ωστόσο οι δικηγόροι του τον συμβούλευσαν να μην το κάνει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, πριν επιβιβαστεί στο προεδρικό ελικόπτερο, ο Τραμπ είπε ότι αν θεωρούσε ότι ο ειδικός εισαγγελέας θα τον αντιμετώπιζε «δίκαια», τότε θα αγνοούσε τις προτροπές των δικηγόρων του. Πρόσθεσε ότι θα ήθελε να μιλήσει με τον Μιούλερ επειδή «δεν υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη με τη Ρωσία».

«Θα ήθελα να μιλήσω. Θα το ήθελα. Κανείς δεν θέλει να μιλήσει περισσότερο από εμένα (…) επειδή δεν κάναμε τίποτα κακό. Αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο για να με αντιμετωπίσουν δίκαια. Αν πίστευα ότι ήταν δίκαιο, θα παρέκαμπτα τον δικηγόρο μου», τόνισε.

Αναφερόμενος στον Ρούντι Τζουλιάνι, τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στη νομική ομάδα του, είπε ότι «ξεκίνησε μόλις τις προάλλες» και τον χαρακτήρισε «θαυμάσιο άνθρωπο». Πρόσθεσε όμως ότι ο Τζουλιάνι δεν γνώριζε τα πάντα όταν έκανε «ορισμένες δηλώσεις» σχετικές με τις κατηγορίες που του προσάπτει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Ο Τραμπ τόνισε επίσης ότι δεν έχει αλλάξει την εκδοχή του σε ό,τι αφορά την υπόθεση αυτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πέρασε» του Τραμπ – Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε άδεια να συνεχιστούν τα έργα της αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο
Οι δικηγόροι της αμερικανικής κυβέρνησης επανέλαβαν τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι το έργο είναι αναγκαίο για λόγους ασφαλείας, επικαλούμενοι τις απόπειρες δολοφονίας εναντίον του
Το «Marine One» του Αμερικανού Προέδρου στον Λευκό Οίκο όπου γίνονται εργασίες για τη νέα αίθουσα χορού
Το ατελείωτο καυτό καλοκαίρι της Ευρώπης: Timelapse της NASA αποκαλύπτει τις τεράστιες εκτάσεις που άγγιξαν τους 40°C
Μέχρι τα μέσα του φετινού Αυγούστου, οι Ευρωπαίοι βίωσαν το πέμπτο κύμα καύσωνα της σεζόν, καθώς η τελευταία «επίθεση» ανέβασε τις θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου
Παιδιά παίζουν με το νερό σε ένα σιντριβάνι κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα